سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

دانلود پایان نامه بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر عملکرد شرکت پتروشیمی پارس

تعداد صفحات:135

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

چکیده

کلید واژه ها

فصل اول  – کلیات تحقیق

مقدمه

بیان مسئله

اهمیت و ضرورت تحقیق

اهداف تحقیق

هدف اصلی

اهداف فرعی

سئوالات تحقیق

سئوال اصلی

سئوالات فرعی

فرضیه های تحقیق

فرضیه اصلی

فرضیه های فرعی

مدل مفهومی تحقیق

متغیر های تحقیق

تعریف اصطلاحات و واژه ها

تعاریف نظری

مدیریت

سیستم

تعاریف عملیاتی

اطلاعات

فناوری اطلاعات

تصمیم گیری

ارزیابی عملکرد

تولید

گاز

کیفیت

هزینه

فصل دوم – ادبیات

تاریخچه شرکت

موقعیت جغرافیایی

اهداف ساخت

واحد استحصال اتان

خوراک واحد محصولات نهایی

مهندسی و تدارکات کالا

واحد اتیل بنزن

خوراک واحد

محصول نهایی

ساختمانی و نصب

واحداستایرن منومر

محصولات نهایی

مهندسی و تدارکات کالا

ساختمان و نصب

بخش برون واحدی

مهندسی و تدارکات مخازن دو جداره و متعلقات

ساختمان و نصب مخازن دو جداره و تاسیسات جانبی

مفهیم و مقاصد کلی اطلاعات

توصیف داده ها و تبیین رخدادها

پیش بینی و ارزیابی

پیشنهاد راهکارها

امنیت اطلاعات

تهدید ها و انواع آن

تفاوت ویروس و کرم اینترنتی

تروجان چیست؟

حمله Dos چیست؟

دانلود نا آگاهانه چیست؟

کی لاکر (Keylogger) چیست؟

BOTNET چیست؟

بد افزار جاسوسی (SPYWARE) چیست؟

چگونه خود را از نرم افزار های تبهکارانه محافظت کنیم؟

محافظت

سیستم

سیستم های بسته

سیستم های باز

ضرورت اطلاعات

سیر تحول و تکامل سیستم های اطلاعاتی

سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه

سیستم های اطلاعاتی مدیریت (MIS)

سیستم های پردازش تراکنش (TPS)

سیستم پشتیبان تصمیم گیری (DSS)

سیستم های اطلاعاتی مدیران جرایی (EIS)

سیستم های خبره یا مبتنی بر دانش (KBS)

سیستم اتوماسیون اداری (OAS)

سیستم مدیریت دانش (KMS)

اهمیت اطلاعات

سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی

محدودیت های سیستم های اطلاعاتی

فناوری

فناوری اطلاعات

زمینه های فناوری اطلاعات

تأثیر فناوری اطلاعات بر سازمان

جایگاه فناوری اطلاعات در ایران

ماهیت فناوری اطلاعات و ارتباطات

نتیجه گیری

فناوری اطلاعات و ارتباطات

بخش دوم – صنعت نفت و گاز

تاریخچه پیدایش گاز و صنعت گاز در ایران

بخش سوم – تولید

مقدمه

تعریف تولید

سیستم های اطلاعات تولید

تفاوت سیستم اطلاعات با فناوری اطلاعات

تولید یکپارچه ای رایانه ای

تولید به کمک رایانه و سیستم اجرایی تولید

شبکه همکاری تولید

کنترل فرآیند

بخش چهارم – کیفیت

تعریف کیفیت

تعریف کیفیت از دیدگاه فلسفی

تعریف کیفیت مبتنی بر محصول

تعریف کفیت مبتنی بر مصرف کننده

تعریف کیفیت مبتنی بر تولید

ابعاد کیفیت

رقابت در ابعاد کیفیت

بخش پنجم – هزینه

تعریف هزینه

هزینه فرصت

هزینه های صریح یا آشکار

هزینه های ضمنی یا غیر آشکار

هزینه از نظر زمان

هزینه های بلند مدت

هزینه های کوتاه مدت

هزینه های متغیر

هزینه های ثابت

هزینه کل

هزینه های متوسط کل (ATC)

هزینه نهایی (MC)

هزینه های ثابت متوسط (AFC)

بخش ششم – بهره وری

بهره وری

بهره وری از دیدگاه اقتصاد دانان

بهره وری از دیدگاه مهندسان

بهره وری از دیدگاه مدیران

پی آمد های مثبت بهره وری

موانع بهره وری

عومل موثر بر افزایش بهره وری

مولفه های بهره وری

بخش هفتم – پیشینه تحقیق

فصل سوم: روش تحقیق

مقدمه

روش تحقیق

نوع تحقیق

تبیین و توصیف سئوالات

عوامل موثر بر میزان تولید به شرح زیر می باشد

جامعه آماری

روش نمونه گیری

ابزار جمع آوری طلاعات

پرسشنامه

آشنایی با پرسشنامه

مشخصات فردی

سئوال های پرسشنامه

روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات

تحلیلی توصیفی داده ها

تجزیه وتحلیل استباطی داده ها

اعتبار یا روایی تحقیق

اعتماد یا پایایی تحقیق

آمار استنباطی

آزمون همبستگی پیرسون

آزمون نرمالیتی متغیر ها

قلمرو تحقیق

قلمرو زمانی

قلمرو مکانی

قلمرو موضوعی

فصل چهارم – تجزیه و تحلیل داده ها

مقدمه

بخش اول – ویژگی جمعیت شناختی

تحصیلات

پست سازمانی

آزمون ها

آزمون آلفای کرونباخ

ضریب آلفای کرونباخ در هفت سال اول

ضریب آلفای کرونباخ در هفت سال دوم

ضریب آلفای کرونباخ در هفت سال سوم

ضریب آلفای کرونباخ در هفت سال چهارم

ضریب پایایی نهایی ابزار پژوهش

آزمون نرمالیتی متغیر ها

آزمون همبستگی پیرسون

آزمون همبستگی پیرسون با متغیر اول

آزمون همبستگی پیرسون با متغیر دوم

آزمون همبستگی پیرسون با متغیر سوم

آزمون همبستگی با متغیر چهارم

بخش دوم – آزمون فرضیات

فرصیه فرعی اول

فرصیه فرعی دوم

فرضیه فرعی سوم

فرضیه فرعی چهارم

اولویت بندی هر یک از ابعاد و گزینه ها

رتبه بندی هر یک از متغیر های تحقیق

آزمون فریدمن برای گزینه های میزان تولید

آزمون فریدمن برای گزینه های کیفیت محصول

آزمون فرید من برای گزینه های هزینه های تولید

آزمون فرید من برای گزینه های بهبود کارایی

اولویت بندی هر یک از ابعاد

فصل پنجم – نتیجه گیری، تفسیر و پیشنهادات

مقدمه

نتیجه گیری

نتیجه حاصله از فرضیه اول

نتیجه حاصله از فرضیه دوم

نتیجه حاصله ازفرضیه سوم

نتیجه حاصله از فرضیه چهارم

محدودیت های تحقق

تفسیر نتایج تحقیق

پیشنهاد ها

منابع تحقیق

منابع فارسی

منابع انگلیسی

ضمائم تحقیق

چکیده:

در چند دهه اخیر تکنولوژی مدرن اطلاعات بر موقعیت و عملکرد بسیاری از جوامع، سازمان ها افراد اثرات قابل ملاحظه ای گذاشته و به موازات پیشرفت های شگرفی که در این زمینه به وجود آمده است، سرنوشت جوامع، سازمان ها و افراد هر روز بیش از گذشته به این فناوری اطلاعات مدرن گره می خورد.

بدیهی است که در چنین موقعیتی شناخت فناوری اطلاعات اهمیت فزاینده ای یافته است. با توجه به این واقعیات باید گفت که فناوری اطلاعات یکی از عوامل مهم محیطی به شمار می آید که بر موقعیت، عملکرد و سرنوشت جوامع، سازمان ها وافراد اثرات جدی میگذارد.

در این پژوهش نقش فناوری اطلاعات در عملکرد مدیران شرکت پتروشیمی پارس عسلویه مورد بررسی قرار گرفت که ابتدا تاثیر فناوری اطلاعات بر عملکرد مدیران و بعد از آن تاثیر فناوری اطلاعات بر میزان تولید، کیفیت محصول، کاهش میزان هزینه های تولید، افزایش بهبود کارآیی و اثربخشی مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

مقدمه:

جامعه جهانی در عصری به سر می برد که در آن اطلاعات و دانش را سرمایه اصلی و عامل اساسی رشد و توسعه یک جامعه می شناسد تا آن جا که (دانایی، توانایی است) شعار اصلی این عصراست اطلاعات، ابزار و عامل اساسی به کارگیری دانش در عصر حاضر است. حقیقت این است که شاغلان بخش اطلاعات از بزرگ ترین طبقات فعال فناوری اطلاعات و از همه مهم ترین و عمده ترین ساختار های موجود در جامعه امروز جهانی است. پیدایش و گسترش این ساختار متکی به سه عامل (تغییرات پویا و پیشرفت فناوری) (جهانی شدن تجارت) و (پیشرفت های اجتماعی) است. فناوری اطلاعات در پیوند بین فعالیت های مختلف یک سازمان و نیز ضامن بقا و تداوم فعالیت های یک سازمان است و بدون بهره مندی از آن نه تنها امکان استفاده از روشهای نوین در سازمان فراهم نمیشود و اینکه امکان رقابت یا سازمان های دیگر نیز از میان خواهد رفت. از آن جا که موقعیت و شیوه بخش نفت از یک سو و ضرورت بهره مندی از شیوه ها و روشهای نوین از دیگر سو، مجهز شدن بخش نفت را به فناوری اطلاعات و نیز استفاده از روش ها و راه حل های نوین اجرایی – عملیاتی در اولویت قرار گیرد و ترجیحاً در برنامه ریزی آموزشی مهندسی نفت محفوظ گردد. ره آورد عصر فناوری اطلاعات، کاهش اهمیت نسبی پردازش اطلاعات است و آن ناشی از کاربرد قابل توجه فناوری اطلاعات در برنامه ریزی مدیریت و استفاده راهبردی از آن در سازمان است.

بیان مسئله:

سازمان­ ها و شرکت ها با به کار گیری و پیاده سازی فناوری اطلاعات توانایی انجام بهتر و ساده تر وظایف خود را افزایش میدهند و از این طریق قادرند روش کار خود را دگرگون سازند. مزایای که IT در سازمان ها ایجاد میکند از جمله در صرفه جویی هزینه ها، جلوگیری از خطاهای انسانی، افزایش بهبود کارآیی و اثر بخشی سازمانی بسیار قابل تامل می باشد به همین خاطر امروزه سرانه هزینه IT به ازای یک نیروی انسانی بعنوان یکی از شاخص های توسعه ملی کشور ها مطرح میشود. IT باعث کاهش هزینه در اثر افزایش دسترسی به اطلاعات، پردازش و بازار یابی آن خواهد شد. در دهه اخیر فناوری اطلاعات علاوه بر خودکار سازی ادارات در کاهش انواع هزینه های کیفیت نقش بسزایی را ایفا کرده است.

این تحقیق به نقش و تاثیر فناوری اطلاعات در صنعت نفت و مدیریت فواید و میزان استفاده از تکنیک های فناوری اطلاعات در جهت برآورده کردن اهداف سازمانی پرداخته و با استفاده از فناوری اطلاعات و سیستم مدیریت اطلاعات جهت ارائه راهکار مناسب به مدیران ارشد شرکت های تولید نفت و گاز عسلویه بوده است.

اهمیت و ضرورت تحقیق:

عصر فعلی را برخی عصر اطلاعات لقب داده اند. این نام گذاری شاید به این دلیل باشد که امروزه اطلاعات به جزء تفکیک ناپذیر زندگی بشر تبدیل شده است اگر چه اطلاعات از دیر باز در زندگی بشر تاثیر بسزایی داشته و انسان برای تصمیم گیری ها و طی طریق همواره محتاج به آن بوده است ولی آن چه که امروزه اهمیت آن را صد چندان کرده شرایط نوین زندگی و افزایش سهم اطلاعات در آن است.

و همچنین برنامه ریزی ها، اکتشافات، تحقیقات بر اساس استفاده درست، سریع و به موقع از اطلاعات و سیستم اطلاعاتی کارآمد امکان پذیر است. در بسیاری از سازمان ها و شرکت ها، فناوری اطلاعات بصورت یک سطح نیرومند در آمده که در صحنه رقابت جهانی و افزایش تقاضا از نظر سرعت، کیفیت، ارزش نقش بسیار مهمی ایفا میکند.

اهداف تحقیق :

هدف اصلی : بررسی و شناخت سطح فناوری اطلاعات در حیطه مدیریت ارشد شرکت پتروشیمی پارس عسلویه و ارائه راه حل های مناسب.

اهداف فرعی :

بررسی و شناخت سطح فناوری اطلاعات در سطوح مدیریت اجرایی و فنی و تاثیر آن بر میزان تولید، هزینه، سطح کیفیت محصولات

شناخت تاثیرات سطح فناوری اطلاعات جهت ارائه اطلاعات دقیق به سطوح مدیران اجرایی و فنی برای تصمیم گیری، برنامه ریزی، رهبری، کنترل.

لینک دانلود

دانلود پروژه تاثیر ورزش بر افسردگی

تعداد صفحات:18

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

تاثیر ارتفاع بر ورزش

مزایای سلامت روحی ناشی از فعالیت های جسمی

کاهش اضطراب

کاهش افسردگی

کاهش اضطراب، در نتیجه انجام فعالیت های ورزشی

تمرین و افسردگی

خلاصه

خلاصه:

متن این تحقیق در رابطه با ارائه پیشنهاد تمرین برای رفع افسردگی می باشد که بیان میکند بسیاری از متغیرهایی که وجود دارند هم اکنون مدارک کافی دال بر وجود رابطه بین سلامتی بهبود یافته و تمرینات است.

تمرینی که مناسب باشد، نه تنها به کاهش علائم بیماری افسردگی و نگرانی کمک میکند بلکه بنظر میرسد که در افزایش خود ارزشی، ایجاد خواب آرام، کمک به افرادی که دچار اضطراب های روانشناسی هستند، میکند، ‌تا آن ها خود را به سرعت بازیابی نمایند. تمام این نتایج مربوط به یک مطالعه نیست بلکه مطالعات زیادی به زبان انگلیسی در زمانی که نیمی از بررسی ها (تجزیه و تحلیل ها‌) انجام شده بود، انتشار یافت. نمونه های کلی مثبت دریافت های نیمی از این آنالیزها برای این متغیرها، معطوف به اطمینان بیشتر به تمریناتی است که نقش مهمی در ارتقاء سلامتی مردمی ایجاد میکنند.

لینک دانلود

دانلود پروژه اخلاق مدیریت و مناسبات انسانی در مدیریت اسلامی

تعداد صفحات:46

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

مقدمه

فصل اول

مفهوم اخلاق

اخلاق مدیریت

شرایط و لوازم مدیریت و رهبری

دانش

دانش مدیریت عمومی

دانش مدیریت خاص

مهارت

اخلاق

مفهوم و موضوع اخلاق مدیریت

اخلاق مدیریت و روانشناسی مدیریت

تفاوت اخلاق و روانشناسی

تفاوت اخلاق مدیریت و روانشناسی مدیریت

نکاتی پیرامون مجموعه اخلاق مدیریت

هدف مجموعه اخلاق مدیریت

کمک به مدیران

محدوده بحث

روانشناسی مدیریت در اخلاق مدیریت

مبانی اسلامی در اخلاق مدیریت

محدوده مدیریت

واژه های مدیریت و رهبری در منابع انسانی

امامت

ولایت

امارت

ریاست

سیاست

فصل دوم

مقدمه

موضوع مناسبات بعنوان جزیی عمده و لاینفک از اداره

بیان کلی از مناسبات انسانی در مدیریت امروز و مدیریت اسلامی

 چگونگی مناسبات در مدیریت امروز

چگونگی مناسبات انسانی در اداره اسلامی

ایده محوری در مناسبات اسلامی و مناسبات غیر اسلامی

تنها راه انسان

نحوه استقرار مناسبات اسلامی

کم و کیف مناسبات انسانی در مدیریت های غیر اسلامی

نظری به چند و چون مناسبات اسلامی در مدیریت غربی – شرقی با سیری در سه خط برجسته یا سه پایه اصلی این مدیریت

نگرشی بر اندیشه ماکیا ویلیسم

رساله حقوق امام سجاد بعنوان یک متن اصیل در زمینه مناسبات انسانی

منابع

مقدمه :

امروزه شاهد پیشرفت چشمگیر جوامع بشری هم از لحاظ فکری و عقیدتی و هم از لحاظ علمی و عملی هستیم. اما آن چیزی که میتواند انسان را به کمال و سعادت برساند واقعاً همین است؟ شاید در نگاه اول بگوئیم بلی و پیشرفت را با توسعه سعادت بشری هم تراز دانست اما با نگاهی ژرف تر، مسلماً به این نکته خواهیم رسید که سعات بشری چیزی جز پیشرفت نسبی جوامع بشری است.

ما در این تحقیق با نگاهی باز و وسیع سعی میکنیم به یکی از این عوامل اساسی و حیاتی و لازمه تداوم هر جامعه ای که همان مدیریت و شکل صحیح انتخاب و ادارهه آن است بپردازیم. اما چیزی که شاید مهم تر از آن باشد به موضوع اخلاق و مدیریت از نظر اسلام و شیوه های درست آن میپردازیم و بعد از آن با ذکر نمونه هایی از مکاتب نظری غربی و مقایسه آن مکاتب با شیوه و سبک صحیح آن از نظر اسلام و خصوصاً ائمه اطهار به مقایسه مناسبات انسانی در مدیریت اسلامی و مدیریت غیر اسلامی میپردازیم .

لینک دانلود

دانلود پایان نامه بررسی پتانسیل معدنی استان ایلام

تعداد صفحات:66

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

فصل اول : تاریخچه مطالب قبلی

مقدمه

مشخصات جغرافیایی استان

دشت ها

آب

آب های زیر زمینی

راه های ارتباطی

فصل دوم : ژئو مرفولوژی منطقه

مقدمه

زمین شناسی ناحیه ای

چینه شناسی استان

سازند سروک

سازند سورگاه

سازند ایلام

گسترش جغرافیایی سازند

سازند امیران

سازند تله زنگ

سازند گچساران

سازند آغاجاری

سازند بختیاری

فصل سوم : پی جویی و پتانسیل یابی

سنگ آهک

میزان تولید و موارد مصرف

مصارف مهم آهک

آهک پشت گرمه LS – 14

آهک غرب ترن (LS – 2)

سنگ آهک قلاجه (LS – 9 , 10)

ذخایر آهکی جان جان LS – 8

سنگ آهک شمال شرق ایوان (آهک جویز ایوان) (LS – 7)

گوگرد

میزان تولید و موارد مصرف

اندیس معدنی گوگرد خاک ترش – چمن بولی : (S – 2)

اندیس معدنی گوگرد تنگ حمام – چمن بولی : (S-3)

اندیس معدنی گوگرد چمن بولی – جاده گنجوان بولی : (S-4)

سنگ های تزئینی

زمین شناسی

زمین ساخت

معدن سنگ سیاه کوه مرمریت سیاه (LS-4)

سنگ نمای گدمه : (LS-5)

سنگ لاشه و مالون

مالون شرق کانی کوشک (LS-1)

مالون شله کش (شمال شله کش) : (LS-50)

مالون گل گل آسمان آباد (LS-11)

مالون زنجیره علیا (LS – 15)

سنگ لاشه و مالون کله چوب (LS-13)

نام معین سنگ لاشه و مالون سرآب ایوان (LS-6)

مالون تنگ سرخ (LS-12)

دولومیت

طبقه بندی

ترکیب شیمیایی دولومیت

بافت و ساخت

دولومیت پشت گرمه: (DO-2)

دولومیت تنگ سرخ

گچ

تولید و مصارف

گچ گوچهر ایوان (GP-1)

گچ رووان (GP-2)

گچ ترن (GP-3)

معدن سنگ گچ زرنه (GP-4)

گچ سر تنگ (GP-5)

گچ سراب گلان (GP-6)

معدن گچ ابتدای رودخانه تنگ بیچار (GP-7)

اندیس معدنی گچ زنجیره علیا (GP-8)

گچ بین سرتنگ و سیاهگل (GP.9)

بیتومین و قیر طبیعی

اندیس معدنی بیتومین : محل مورد بیمایش رودخانه چناره (Bi-1)

بیتومین ایوان غرب : (Bi-2)

فصل چهارم : بررسی کانی های سنگین منطقه ایلام

مقدمه

مشخصات سطحی زمین

طرح اکتشاف و نمونه برداری

نقشه نمونه برداری

روش بررسی داده ها

تشریح نتایج

نتایج بررسی های کانی سنگین

مطالعه آماری نتایج کانی سنگین

آنومالی باریت

بیتومین

سلستین

کانی های پیریت، پیریت اکسیده، مارکاسیت

فسفات

آنومالی های سرب ناتیو و سروزیت

فاکتور ILPH1

نتایج و پیشنهادات

منابع و مراجع

چکیده:

در رابطه با طرح پی جویی و پتانسیل یابی کانسارهای غیر فلزی کانسارهای استان ایلام، موارد زیر استفاده و نقشه های مورد نظر تهیه گردیده است. این مدارک عبارتند از :

1) فتوژئولوژی عکس های هوایی مناطق موجود در برگه های (sheet) های حمیل، چغا کبود، جویزر، زرنه و رووان

2) تهیه نقشه های پایه و اصلاح این نقشه ها با توجه به عملیات صحرایی

3) تهیه 5 نقشه زمین شناسی و معدنی با مقیاس 50000 :1 که واجد نقاط معدنی مشخص شده در طرح میباشد.

4) نمونه برداری از مناطق یاد شده و آنالیز نمونه های مذکور

5) تهیه گزارش مربوط به طرح پی جویی و پتانسیل یابی کانسارهای غیر فلزی

در این طرح جمعاً تعداد 40 آنالیز بر روی نمونه ها صورت گرفته است و تعداد 100 شبانه روز برای طرح مذکور کار صحرایی صورت گرفته است و نتیجه آن مشخص شدن تعدادی اندیس معدنی می باشد.

در بازدیدهای اولیه این ناحیه سنگ شیلی سیاه رنگ کربناته حاوی ذرات پراکنده سولفید به همراه کانی سبز رنگ و اکسیدهای آهن جلب توجه نموده است.

بر اساس نقشه های تهیه شده و مطالعات انجام شده وجود ناهنجاری های باریت و نیز بیتومین و کمی فسفات و سیلستین به همراه ناهنجاری های سولفورهای آهن (پیریت و مارکاسیت) حاوی مقادیری ارسنیک، روشن گردید. در حالی که آثار کانی های مس در سطح زمین یافت نشد. در هر حال نتایج آزمایشات عنصری می تواند امکان حضور عناصر دیگر را بازگو نماید.

مقدمه:

منطقه زاگرس کمی کمتر از پهنه میهن را در بردارد، در حالی که به جز نفت که یک کانسار مواد آلی است، تقریباً هیچ گونه اطلاعات معدنی و علمی و اقتصادی از این ناحیه عظیم در دست نیست. امید است با پیگیری مطالعات که آغازش با این گونه پروژه هاست، بتوان با ایجاد کمترین هزینه توان معدنی آن را مورد پژوهش و ارزیابی قرار داد.

در اکتشافات ژئو شیمیایی، ویژگی های ژئو شیمیایی و کانی سنگین کمپلکس های زمین شناسی مورد مطالعه قرار میگیرد. در این ره گذر مسائل نمایان شده در اثر مطالعات فاز قبلی مورد بررسی قرار گرفته و نواحی امیدبخش معدنی با ارزیابی قابلیت تولید معدن آن در فازهای تفصیلی تر بدست می آید.

ناحیه اکتشافی مورد درخواست در خط راست حدود 35 کیلومتری باختر تا شمال باختری شهر ایلام در منطقه ای کوهستانی قرار دارد. گستره مزبور از نظر زمین شناسی در منطقه زاگرس و در قلمرو سنگ های رسوبی با روند ساختاری شمال باختری قرار دارد.

کوشش بر آن است که با ایجاد کمترین هزینه و با بازدهی مناسب طرح اکتشاف ناحیه تدوین گردیده و نتیجه گیری لازم برای پاسخ به سوال اصلی معدنی ناحیه مزبور،‌ یعنی وجود کانی سازی مس ارائه شود.

خاطر نشان می سازد که زون زاگرس حدود مساحت کشور را در بر گرفته این در حالی است که کمترین اطلاعات زمین شناسی را داراست، به ویژه از نظر تحقیقات معدنی به جز نفت عملاً صفر است شاید زمان آن رسیده باشد که این ناحیه عظیم را برای استفاده از کانی های صنعتی و مهم تر از آن تحقیق پتانسیل معدنی آن مورد پژوهش قرار داد.

لینک دانلود

دانلود پروژه خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

تعداد صفحات:18

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

درجه استحصال آرد

تأثیر درجه استحصال بر ترکیب و ویژگی های آرد

درصد استحصال و خاکستر آرد

درصد استحصال و رنگ آرد

درصد استحصال و رطوبت آرد

درصد استحصال و میزان پروتئین آرد

درصد استحصال و میزان فیبر خام

درصد استحصال و میزان چربی

درصد استحصال و میزان گلوتن مرطوب

درصد استحصال و میزان عدد رسوبی (عدد زلنی)

درصد استحصال و میزان عدد فالینگ

درصد استحصال و میزان اندازه ذرات آرد

تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص رئولوژی خمیر

تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص کیفی نان

نتیجه گیری

منابع

فهرست اشکال:

رابطه بین درجه سست شدن خمیر در فارینوگراف و درصد استحصال سه نوع آرد

رابطه بین مقاومت ماکزیمم خمیر در اکستنسوگراف و درصد استحصال سه نوع آرد

رابطه بین جذب آب فارینوگراف و درصد استحصال سه نوع آرد

چکیده:

اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا شش هزار سال قبل تایید نموده و در بررسی های باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزان ترین و مهم ترین مواد غذایی مورد استفاده انسان میباشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، اما نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و به ویژه اقشار کم درآمد جامعه را تامین میکند.

ترکیب آرد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری میباشند. از مهم ترین فاکتورهای موثر بر ترکیب و ویژگی های آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد. در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روش های محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تاثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگی های آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر و خواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

مقدمه:

بر اساس تحقیقات و بررسی های به عمل آمده، عمده ترین گروه غذایی در تامین انرژی و پروتئین دریافتی در رژیم غذایی افراد کشور، نان می باشد. به ویژه این امر در مورد اقشار کم درآمد جامعه که غذای اصلی آن ها نان می باشد، حائز اهمیت است. با توجه به این که در کشور ما اکثریت مردم در سطح متوسط و کم درآمد جامعه قرار دارند، لذا هر گونه تحقیقی در رابطه با بهبود کیفیت نان در کشور ما کاربردی  و مثمرثمر خواهد بود.

کیفیت نان تا حدود زیادی وابسته به ترکیب آرد بوده و عوامل متعددی در این رابطه تاثیر گذار می باشند. در رابطه با ویژگی های آرد، یکی از فاکتورهایی که روی کیفیت نان می تواند تاثیر داشته باشد، درجه استحصال آرد می باشد. با توجه به اینکه اختلاف قابل ملاحظه ای در ترکیب آندوسپرم و پوسته دانه گندم وجود دارد، آردهایی که درجه استحصال مختلف دارند، از لحاظ ترکیب و میزان پروتئین یکسان نخواهند بود و امروزه ثابت شده که ترکیب آرد و به ویژه مقدار و کیفیت پروتئین آن از فاکتورهای عمده در تعیین کیفیت نان می باشند.

از عمده ترین نان های مسطح که در سطح وسیع در ایران پخت و به مصرف مردم می رسد، می توان نان های لواش، بربری، سنگک و تافتون را نام برد. در تهیه نان سنگک از آرد تقریبا کامل (با درجه استحصال 98%) استفاده می شود. درصد استحصال آرد مورد استفاده برای تهیه نان های بربری، تافتون و لواش به ترتیب در حدود 81%، 5/86% و 5/86% می باشد که این ارقام صرفاً بر اساس معیارهای اقتصادی توسط واحدهای تولید کننده آرد در نظر گرفته شده است.

لینک دانلود