سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

دانلود پایان نامه تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استان های خ

تعداد صفحات:144
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
اهمیت کشت سیب زمینی
اهمیت سیب زمینی در ایران
منطقه مورد مطالعه
استان خراسان
استان سمنان
فصل دوم
سابقه تحقیقات در زمینه تبخیر – تعرق
عوامل موثر بر تبخیر و تعرق
عوامل هواشناسی
فاکتورهای گیاهی
شرایط محیطی و مدیریتی
روش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO)
روش فائو – پنمن – مانتیس
تعیین گرمای نهان تبخیر
تعیین شیب منحنی فشار بخار
تعیین ضریب رطوبتی
تعیین فشار بخار اشباع (ea)
تعیین فشار واقعی بخار (ed)
تعیین مقدار تابش برون زمینی (Ra)
تعداد ساعات روشنایی (N)
تابش خالص (Rn)
شار گرما به داخل خاک (G)
سرعت باد در ارتفاع 2 متری
لایسیمتر
تارخچه ساخت لایسیمتر
انواع لایسیمتر
لایسیمتر زهکشدار
لایسیمتر وزنی
لایسیمتر‌های وزنی هیدرولیک
میکرو لایسیمتر‌های وزنی
طبقه بندی لایسیمترها از نظر ساختمانی
لایسیمترهای با خاک دست نخورده
لایسیمتر‌های با خاک دست خورده
لایسیمترهای قیفی ابر مایر
فصل سوم
محل انجام طرح
معرفی طرح و نحوه ساخت لایسیمتر
تهیه بستر و نحوه کشت
محاسبه ضریب گیاهی
انتخاب روش مناسب برآورد تبخیر – تعرق
پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی
فصل چهارم
بافت خاک
اندازه گیری پتانسیل آب در گیاه
محاسبه ضریب گیاهی (kc) سیب زمینی
محاسبه تبخیر ـ تعرق و تحلیل های آماری
پهنه بندی نیاز آبی گیاه سیب زمینی
بحث در مورد نتایج
نتیجه گیری
منابع و ماخذ

فهرست جداول:
میزان سطح زیر کشت و عملکرد کل سیب زمینی در سطح جهان
وضعیت تولید محصولات زراعی استان خراسان در سال زراعی 81-1380
محل و میزان کشت گیاه سیب زمینی در استان خراسان
وضعیت تولید محصولات زراعی استان سمنان در سال زراعی 81-1380
محل و میزان کشت گیاه سیب زمینی در استان سمنان
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در شاهرود
تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در بیرجند
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در بشرویه
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در سمنان
سال های آماری تبخیر و تعرق گیاه مرجع در ایستگاه سینوپتیک بیرجند
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در گرمسار
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در بجنورد
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در سرخس
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در سبزوار
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در تربت جام
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در تربت حیدریه
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در فردوس
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در گلمکان
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در کاشمر
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در مشهد
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در گناباد
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در نیشابور
تبخیر – تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو – پنمن – مانتیس (میلیمتر بر روز) در نهبندان
میانگین تبخیر و تعرق در سال های تر (استان سمنان)
میانگین تبخیر و تعرق در سال های تر (استان خراسان)
میانگین تبخیر و تعرق در سال های متعارف (استان سمنان)
میانگین تبخیر و تعرق در سال های متعارف (استان خراسان)
میانگین تبخیر و تعرق در سال های تر (استان سمنان)
میانگین تبخیر و تعرق در سال های تر (استان خراسان)
میانگین نیاز آبی سیب زمینی با احتمالات 25، 50 و 75 درصد خشکسالی
اندازه گیری پتانسیل گیاه در مرحله ابتدایی رشد
اندازه گیری پتانسیل گیاه در مرحله میانی رشد
اندازه گیری پتانسیل گیاه در مرحله نهایی رشد

فهرست اشکال:
نمودار توزیع میزان تولید سیب زمینی استان ها نسبت به کل کشور – سال زراعی 81-1380
نمودار توزیع سطح سیب زمینی استان ها نسبت به کل کشور – سال زراعی 81-1380
تغییرات ضریب گیاهی در طول دوره رشد گیاه سیب زمینی
نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با 25 درصد احتمال (میانگین سال های تر)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 25 درصد خشکسالی (سال های تر)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 25 درصد خشکسالی (سال های تر)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 25 درصد خشکسالی (سال های تر)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با احتمال 50 درصد خشکسالی (سال های متعارف)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 50 درصد خشکسالی (سال های متعارف)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 50 درصد خشکسالی (سال های متعارف)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 50 درصد خشکسالی (سال های متعارف)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با احتمال 75 درصد خشکسالی (سال های خشک)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 75 درصد خشکسالی (سال های خشک)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 75 درصد خشکسالی (سال های خشک)
نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 75 درصد خشکسالی (سال های خشک)

مقدمه:
کشاورزی و زراعت در ایران بدون توجه به تامین آب مورد نیاز گیاهان میسر نیست. بنابراین بایستی برنامه ریزی صحیح برای آن به خصوص درشرایط خشکسالی صورت گیرد. برنامه ریزی صحیح مستلزم محاسبه دقیق نیاز آبی گیاهان میباشد. بر اساس روشهای موجود مبنای محاسبات نیاز آبی گیاهان، تبخیر – تعرق مرجع و ضرائب گیاهی است. تبخیر – تعرق مرجع توسط لایسیمتر اندازه گیری میشود و برای سادگی کار میتوان آن را با توجه به نوع منطقه از روشهای تجربی نیز تخمین زد. ضرائب گیاهی نیز از مطالعات لایسیمتر قابل محاسبه است. این ضرائب تابعی از عوامل مختلفی از جمله اقلیم میباشد. بنابراین بایستی در هر منطقه ای با دقت برای هر محصولی محاسبه شود. برای محاسبه و برآورد مقدار تبخیر – تعرق سازمان خواربار و کشاورزی ملل و متحد (FAO) تقسیم بندی زیر را منظور نموده است:
اندازه گیری مستقیم تبخیر – تعرق به وسیله لایسیمتر
اندازه گیری مستقیم تبخیر به وسیله تشتک یا تبخیر سنج
فرمول‌های تجربی
روش های آئرودینامیک
روش تراز انرژی (5)
بعضی از روش ها فقط جنبه تحقیقاتی داشته تا بتوانند فرآیند‌های انتقالی بخار آب را بهتر و عمیق تر بررسی نمایند. برخی دیگر به جهت نیاز در برنامه‌های روزانه کشاورزی بکار میروند. ولی دقت و اصالت روش‌های تحقیقاتی را ندارد. به هر حال برای عملیات روزانه در مزارع میتوان از روش هایی که نتیجه آن ها بیش از ده درصد با مقدار واقعی تبخیر – تعرق متفاوت نباشد استفاده نمود.
هدف از انجام این طرح بدست آوردن ضرایب گیاهی و تعیین نیاز آبی سیب زمینی در استان های خراسان و سمنان میباشد که به وسیله لایسیمتر زهکش دار در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است. در مورد لایسیمتر و نحوه عملکرد آن و روابط تجربی بکار رفته در این طرح در فصل بعدی توضیح داده میشود.

دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با صنعت فرآورده های گوشتی

تعداد صفحات:121
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
تاریخچه صنعت گوشت
اهمیت مصرف گوشت در رژیم غذایی
اطلاعات کلی مربوط به کارخانه
معرفی کارخانه
تاریخچه
مراحل تولید
پوشش و بسته‌بندی ها
بسته‌بندی وکیوم
ماشین آلات و تجهیزات
دستگاه برش گوشت منجمد (گیوتین)
چرخ گوشت
چرخ گوشت معمولی یا استاندارد
چرخ گوشت، مخلوط کن
دستگاه جدا کننده
دستگاه کاتر
میکسر
پرکن یا فیلر
دستگاه کلیپ زن
دستگاه یخ‌ساز
دستگاه پخت
دستگاه تولید دود
تاسیسات
سیستم حرارتی
سیستم برودتی
سیستم فاضلاب
فصل دوم
ویژگی های شیمیایی و فیزیک و شیمیایی مواد اولیه و محصولات
اطلاعات علمی و خصوصیات فیزیکی یا شیمیایی مواد اولیه
گوشت
چربی (روغن)
آب و یخ
عمل‌ آورنده‌ها
اتصال دهنده‌ها
پرکننده‌ها
اطلاعات علمی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول نهایی
انواع سوسیس
کالباس خام
کالباس حرارت دیده
آزمایشگاه های کنترل کیفی مواد اولیه و محصول نهایی
آزمایشات کنترل شیمیایی
آزمایشات حسی و ظاهری
نحوه انبارداری
انبار مواد اولیه
انبار محصولات
انبار قرنطینه
استانداردهای کیفی و بهداشتی
نحوه فروش و بازاریابی
فصل سوم
موقعیت شغلی کاردان و کارشناس صنایع غذایی
امور جاری و اهداف
فصل چهارم
نتیجه‌گیری
پیشنهادات

مقدمه:
گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد. در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهم ترین و مسئله سازترین شاخه های صنایع غذایی به شمار آید. فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشت های مختلف تهیه میگردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه‌ فرآورده‌های گوشتی مسلماَ از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهند بود. و استفاده بی رویه و نابهنجار از مواد افزودنی مختلف که بسیاری از آن ها خطرات جبران ناپذیری را برای مصرف کنندگان فراهم می ‌آورند نیز بیشتر ناشی از عدم آگاهی از تکنولوژی این صنعت می باشد. فرآورده های گوشتی فرآورده هایی را می نامند که لاآقل نیمی ا‌ز آن ها را گوشت تشکیل داده باشد. معمولاَ‌ زمانی که در کتب و مقالات علمی در رابطه با علوم و صنایع گوشت صرفاَ از گوشت نام برده می شود‏ منظور گوشت قرمز بوده و فرآورده هایی که از گوشت قرمز تهیه می گردند تحت عنوان فرآورده‌های گوشتی نامیده می شوند. فرآورده‌های گوشتی از جمله انواع کباب ها‏‏، استیک ها، سوسیس ها و کالباس های ادویه‌ دار، انواع ماهی، میگو و صدها غذای تهیه شده از انواع گوشت، منابع غذایی لذیذ هستند که میتوانند هر انسانی را از گرسنگی نجات داده و رشد جسمی و مغزی برای وی به ارمغان آورند. با ایجاد صنایع بزرگ از فرآورده های گوشتی نه تنها اقتصاد یک کشور شکوفا میشود بلکه شادابی و سلامتی نیز در افراد یک کشور و نسل های آینده پدیدار می گردد. جامعه سالم و ملتی که به سوی توسعه گام برمیدارد نباید از جهت تامین پروتئین به مثابه رکن اصلی تغذیه عقب بماند. امروزه اهمیت پروتئین حیوانی بعنوان یکی از نیازمندی های انسان بر کسی پوشیده نیست و در این میان گوشت از جایگاه ویژه ای برخوردار است. استفاده از فرآورده‌های گوشتی بعنوان تامین کننده قسمتی از پروتئین مصرفی و جایگزین آن به جای درصدی از گوشت مصرفی سرانه میتواند پاسخگوی مقداری از مشکلات اقتصادی – تغذیه‌ای جامعه باشد. به دلایل ذیل این گونه فرآورده‌ها میتواند مشکل را تا حدی حل و جایگزین شایسته برای گوشت باشند.
1) هزینه نهایی محصول تولید شده این فرآورده‌ها نسبت به گوشت پایین بوده و توانایی دسترسی طبقات کم درآمد به این محصولات بیشتر است.
2) با صرفه‌جویی متناسب در میزان گوشت کمبود تا حدی تعدیل می شود.
3) فرآورده‌های گوشتی علاوه بر این که دارای پروتئین حیوانی بخاطر وجود گوشت و احیانا‌َ تخم‌مرغ و کازئین می باشد دارای مقداری پروتئین گیاهی (سویا- آرد- سوخاری- گلوتنی) نیز می باشد.
4) گوشت خالص از نظر این که کربوهیدارت ها فقیر بوده و از این نظر تامین کننده احتیاجات بدن نیست در صورتی که در فرآورده‌های گوشتی این نقص تاحدی برطرف شده است.
5) استفاده از مواد پر کننده و توسعه دهنده و افزودنی ها در فرآورده‌های گوشتی موجب بروز کیفیت مناسب تر نسبت به گوشت خالص در برخی از صفات فیزیکی و ارگانوتیپتیکی میشوند.
از طرف دیگر فرهنگ شهری و عادات غذایی خاص حاصله از آن با اجبار موجب در رستوران ها و سلف سرویس ها میشود و با طبع تهیه و طبخ غذا در خانه نیز کاهش می بابد و توجه مردم به غذاهای آماده بیشتر معطوف می شود و بدیهی است فرآورده‌های گوشتی به ویژه محصولات حاصل از گوشت چرخ شده مانند همبرگر دارای اهمیت خاصی است. در حال حاضر شکل های مختلفی از گوشت چرخ شده تهیه می گردد و ماده اولیه آن به فرم های گوناگون و با ضخامت های مختلف توسط تولید کنندگان تولید و بصورت منجمد توزیع می شود. در کشورهای خارجی این محصولات را Patties مینامند که با توجه به نوع دامی که گوشت آن ها در تهیه آن بکار برده می شود نامگذرای شده‌اند. علاوه بر آن نام برگر نیز در این فرآوردها بسیار استعمال شده که معروف ترین آن برگر تهیه شده از گوشت گاو می باشد که اصطلاحاَ آن را همبرگر مینامند. بطور کلی در کشورهای مختلف از جمله ایران طی تکنولوژی خاصی گوشت های چرخ شده را تهیه و پس از فرمولاسیون فرم بندی و بسته بندی نموده و در تونل های مخصوص منجمد کرده و در سردخانه 18 درجه سانتیگراد به صورت یخ زده نگهداری میکنند.

دانلود پروژه بررسی علل و عوامل جذب دانش آموزان دختر دبیرستانی به نماز

تعداد صفحات:40
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
چکیده
فصل اول
مقدمات و کلیات تحقیق
بیان مساله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف پژوهش
هدف کلی
اهداف جزیی
فرضیه های تحقیق
محدودیت های تحقیق
تعاریف عملیاتی واژگان کلیدی
تشویق
ترغیب
نماز
روایت
سوالات تحقیق
فصل دوم
مرور مطالعاتی
نقش وراثت
نقش خانواده
نقش الگوها
ادبیات تحقیق
پژوهش مرتبط
جایگاه نماز در ادیان دیگر
روش های تربیت در اسلام
اصول جذب نوجوان به نماز، اصول جذب کودکان به نماز
روشهای جذب نوجوان به نماز
روشهای جذب کودکان به نماز
بخش دوم – پیشینه تحقیق در ایران
فصل سوم
روش تحقیق
فن تحقیق
ابزار گردآوری داده ها
جامعه آماری و نمونه آماری
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
نتیجه
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل
تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش
پیشنهادات (راهکارهای عملی)
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
سوال ها و فرضیه های ویژه تحقیق
پیشنهادات تحقیق
فهرست منابع

چکیده:
فارابی فیلسوف معروف اسلامی میگوید : آسمان که گردش میکند، آن گردش نماز و عبادت و پرستش آسمان است. زمین که تکان میخورد همین جور، باران که ریزش میکند آن ریزش پرستش اوست، آب که جریان پیدا میکند آن جریان پرستش و عبادت اوست. اوج عبادت خدا برای فرد مسلمان از طریق نماز متجلی میگردد. نماز سیمای مکتب است. (الصلوه وجه دینکم) نماز ستون دین است. (الصلوه عمود الدین).
این پژوهش به بررسی شیوه های تشویق و ترغیب نوجوانان و کودکان جوانان به نماز جماعت از دیدگاه احادیث و سیره معصومین علیهم السلام میپردازد.
با استفاده از شیوه های تعلیم و تربیت اسلامی روش های تشویق و ترغیب مشخص گردید.
یافته های پژوهش به این قرار است که در احادیث و سیره معصومین (ع)از روش بینش دادن در مورد ماهیت و اهمیت نماز و نماز جماعت و بیان نقش آن در زندگی دنیا و آخرت، روش تعلیم و آموزش نماز و آموزش مناسب نماز جماعت.
روش های خیرخواهانه شامل موعظه، نصیحت بیان فلسفه و حکمت نماز جماعت امر به معروف، پیشروو اندازه و روش الگویی اسوه سازی روش محبت (تایید و تحسین، همراهی و انظباط) شیوه تکریم شخصیت (پذیرش و احترام، برخورداری از پایگاه اجتماعی) روش زمینه سازی (مکان، زمان و شرایط نماز جماعت) و بالاخره از شیوه تنبیه استفاده شده است.اما از شیوه فریضه سازی یعنی اجبار کردن نماز جماعت استفاده شده است.
نقل شده از امام صادق (ع) عرض کردیم نماز خواندن در جماعت فریضه شده است؟
فرمودند: نماز فریضه است در تمام نمازها جمع شدن فریضه نیست، و لکن سنت است.

دانلود پروژه آشنایی با کار ویروس‌ها در راستای ویروس زدایی

تعداد صفحات:22
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
چگونه ویروس ها کار میکنند
ویروس ها چگونه منتشر میشوند
انواع دستکاری و تخریب ویروس های کامپیوتری
اختلال در کار سیستم (تخریب نرم افزاری)
بعضی از دلایل اختلال در سیستم به دلیل ویروس ها
تخریب سخت افزاری
ساختار کلی فایل های COM و EXE تحت DOS
ساختار کلی فایل های اجرایی از نوع COM تحت DOS
ساختار کلی فایل های اجرایی از نوع EXE تحت DOS
دلایل خراب شدن فایل های اجرایی
نتیجه گیری
مراجع
کرم ها
ویروس های بوت سکتور
ویروس ها و مشکلات آن ها در اینترنت
کرم ها
فایروال (firewall) چیست؟
فایروال های نرم افزاری
فایروال NAT ساده
فایروال های با ویژگی stateful packet inspection
منبع

چکیده:
امروزه با توجه به فراوانی ویروس های کامپیوتری از یک طرف و صدمات حاصل از انتشار آن ها از سویی دیگر شناخت و نحوه مبارزه با آن ها بسیار حائز اهمیت میباشد. در این مقاله آشنایی با نحوه عملکرد ویروس های کامپیوتری بیان شده است.
مقدمه:
امروزه با توجه به تعدد ویروس های کامپیوتری در کشور، که اغلب آن ها نیز ایرانی میباشند، شناخت و جلوگیری از تخریب آن ها مفید و لازم به نظر میرسد. پیش از هر گونه بحث فنی لازم است توضیحی در مورد ویروس و خوب و بد بودن ویروس سازی از دیدگاه مثبت آن بررسی شود تا مبادا افراد بد گمان و احتمالا متنفر از ویروس، سیل بد و بیراه خود را نثار ویروس نویسان کنند بد نیست بدانیم جدای از هنر و تکنیک زیبای عملکرد ویروس های مختلف و شیرینی جدال با ویروس یاب ها، خود ویروس عاملی برای حمایت از برنامه های کاربردی میتوامند به شمار آید، چرا که اولین ویروس ها در راه جلوگیری از کپی برداری های غیر مجاز طرح و نوشته شده و زمان فعالیت آن را موکول به وقتی کرده اند که فرد خاطی از خواهش عدم کپی غیر مجاز نیاز به گوش مالی دارد. تا شاید همین فرد عادت به خرید و تهیه برنامه های مورد استفاده خود از طریق اصولی بنماید.
و اما ویروس ها برنامه هایی هستند که به شکل پنهانی، موقع اجرا شدن برنامه آلوده خود را به برنامه های اجرایی نظیر فایل های COM و EXE میچسبانند و معمولا بدون اینکه تاثیری در کار اصلی برنامه آلوده بگذارند، منتظر زمان فعالیت نهایی یا برقراری شرط خاصی میشوند. حال این فعالیت میتواند بزرگتر کردن فایل های مختلف DATA باشد، یا آلوده کردن فایل های اجرایی و یا از بین بردن اطلاعات PARTITION TABLE، معدوم کردن اطلاعات با ارزش یا از کار انداختن فایل های اجرایی و … باشد.
ولی در هر حال یک چیز در اکثر ویروس ها مشترک میباشد و آن انتقال ویروس از فایل های آلوده به فایل های سالم است.
ویروس ها برنامه کامپیوتری هستند و نه چیز دیگری و میتوانند با انواع زبان های برنامه سازیAssenbly، C++، Pascal،Basic، … طراحی شوند و ما از قوی ترین زبان یعنی اسمبلی جهت این کار استفاده کرده ایم.

دانلود پروژه مقایسه مبانی فکری و سنت شعری رودکی (پدر شعر فارسی) و نیما یوشیج (پد

تعداد صفحات:252
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه و پیشگفتار
نخستین شناسندگان رودکی
نخستین شناسندگان نیما یوشیج
عقاید و افکار رودکی
عقاید و افکار حکیمانه و اندرزگویی
رقیق القلب و باهوش بودن رودکی
حس بی نیازی
نیکنامی
مذهبی بودن
عقاید و افکار نیما یوشیج
مهربانی و دلسوز بودن
اجتماعی و سیاسی بودن نیما
پند و اندرزگویی
پایبندی نیما به زادگاه و طبیعت و مظاهر آن
استواری و پایبندی به عقاید
اصول عقاید نیما در باب نظم و نثر
عقاید مذهبی نیما
معلومات رودکی و بازتاب آن در اشعارش
قرآن و حدیث
اشاره به داستان های قرآن و اساطیر سامی
بهره‌گیری از مضامین شعر عرب و اشاره به سرایندگان آن ها
اشاره به اساطیر ایرانی و داستان های پهلوانی
اشارات علمی و فلسفی
معلومات نیما یوشیج و بازتاب آن در اشعار وی
آشنایی و تسلط بر زبان فرانسه
یاد‌گیری زبان عربی
تسلط بر سبک و اوزان اشعار قدما
آشنایی با هنر موسیقی
تدریس زبان فارسی و عربی
توانایی بر نویسندگی و داستان نویسی و نمایشنامه نویسی
آشنایی با نقد ادبی
تسلط بر سبک رمانتیسم و سمبلیسم
آشنایی نیما با فقه و اصول و حکمت
رودکی پدر شعر فارسی و علل و دلایل آن
نیما پدر شعر فارسی و علل و دلایل آن
نکات دستوری و صنایع ادبی در اشعار رودکی
ویژگی های صرفی
افعال
اسم ها
حروف
استعمال حروف ربط یا اضافه مرکب
پیشوندها
استعمال و حذف به قرینه پیشوند «بـ» تاکیدی
استعمال پیشوند‌های کهن
استعمال پسوند (ومند) به جای مند
استعمال فراوان کاف تحبیب، تصغیر، تلطیف
ابدال حروف
ساختار نحوی
جمله
ضمایر
تکرار کلمه
نکات دستوری
اضافه تشبیهی
کاربرد دو حرف اضافه برای یک متمم
صفت جانشین موصوف
صفت فاعلی
صفت بیانی
صفت مفعولی
بدل
قید شک و تردید
قید تنبیه
صوت (شبه جمله تاسف)
ضمیر ملکی
پسوند دارندگی و اتصاف
انواع الف
الف ندا
الف زاید
الف تاکید
الف اطلاق
اسم مصدر
ی مصدری
فعل دعایی
جمله معترضه
اضافه استعاری
واو حالیه
که حالیه
قید حالت
کاربرد می برای تاکید
استفهام تقریری
حرف ربط برای تسویه
نمونه‌‌هایی از صنایع ادبی در اشعار رودکی
تشبیه
استعاره
استعاره کنائی (از نوع تشخیص)
کنایه
ایهام
تضاد، طباق
غلو
مجاز
ردالمطلع
جناس زاید
طرد و عکس
تمثیل
هجویه
ذو وزنین
حشو
نکات دستوری و صنایع ادبی در شعر نیما
استعاره
کنایه
مجاز
تشبیه
سمبل
صفت‌ مفعولی مرکب
کنایه
صفت فاعلی مرخم
تاثیر گذاری رودکی و کلام وی بر گویندگان پس از خود
سعدی
مسعود سعد- قطران تبریزی – ابوالمظفر مکی پنجدهی – سنایی – سعدی – ادیب‌الممالک
سنایی
کسایی مروزی – رشید و طواط
دقیقی
سعدی
وزیر ابی طیب مصعبی
عنصری بلخی
ابوشکور بلخی – فردوسی
ابوطاهر خسروانی
ابوشکور بلخی
فردوسی
ازرقی هروی
رابعه – عنصری – سنایی غزنوی – قطران تبریزی – امیر معزی نیشابوری – رشید و طواط – ظهیر‌الدین فاریابی – فریدالدین عطار نیشابوری – خواجوی کرمانی – اوحدی مراغه‌ای
سنایی – ابن‌یمین
تاثیرگذاری نیما و کلام وی بر گویندگان پس از خود
شهریار
دو مرغ بهشتی
ضیاء هشترودی
میرزاده عشقی
اسماعیل شاهرودی
شین پرتو
فروغ فرخ زاد
نصرت رحمانی
گستردگی انواع قالب‌های شعری در شعر رودکی
گستردگی انواع قالب‌های شعری در اشعار نیما یوشیج
رودکی و مدیحه‌سرایی در اشعار او
نیما یوشیج و مدیحه‌سرایی
ویژگی های اشعار رودکی
ویژگی های اشعار نیما
مضامین اشعار رودکی
مدح
تغزل
توصیف
خمریات
مرثیه
هجو
زهد و پند
مضامین اشعار نیما یوشیج
طبیعت گرایی
شب
انسان دوستی
نمادگرایی (سمبولیسم)
راز و رمز جانوران در شعر نیما
آواز قفس
پرنده منزوی
توکا
خریت
خروس
داروگ
روباه
سیولیشه
شب‌پره‌ ساحل نزدیک
غراب
ققنوس
قو
کاکلی
کبک
کرم ابریشم
کک کی (گاو نر)
گاو
گرگ
لاشخورها
مرغ شکسته‌پر
سبک اشعار رودکی
بررسی سبکی نمونه‌هایی از اشعار رودکی
شعر زندگانی و مرگ
شعر عصا بیار که وقت عصا و انبان بود
نتیجه‌گیری
سبک اشعار نیما
نمونه‌ای از شعر آزاد نیما شعر مهتاب
نتیجه‌گیری
فهرست منابع و ماخذ

مقدمه و پیشگفتار:
سال هاست که نام رودکی پیوسته با عنوان پدر شعر فارسی و نام نیما یوشیج علی اسفندیاری با عنوان پدر شعر نو فارسی همراه بوده است و گاه خواننده بدون آن که علت واقعی این وجه تسمیه را بداند آن را به خاطر سپره و بارها ذکر نموده است.
شاعران بزرگواری که هر کدام در اعتلای فرهنگ و ادب غنی ایرانی بسیار کوشیده‌اند و تاثیرگذار بوده‌اند و هرکدام تحولات بسیار عظیمی را در زمانه و عصر خویش حاصل کرده‌اند.
افراد بسیاری نیز در معرفی آنان و توضیح و گزارش آثارشان گام نهاده‌اند.
در این تحقیق کوشیده شده است تا بین مبانی فکری و سنت شعری این دو شاعر، مقایسه‌ای انجام دهم و در ضمن به علل و دلایلی که باعث شده است از میان خیل عظیم شاعران و گویندگان فارسی از دیرباز تاکنون این دو را بعنوان پدران‌ شعر فارسی برگزیده‌اند، اشاره نمایم.
به نظر محقق برای یک مقایسه‌ اصولی و صحیح، نخست باید به بررسی و شناخت جزئیات مطالب مورد قیاس پرداخت و سپس نتیجه‌گیری نمود. البته قابل ذکر است که اگر بخواهیم یک مقایسه‌ نسبتاً اصولی انجام دهیم؛ باید با توجه به آن که تعداد ابیات بر جای مانده از این دو شاعر بسیار از لحاظ کمیت با هم اختلاف دارند و چون تعداد ابیات بر جای مانده از رودکی کمتر از هزار بیت است ولی در مورد نیما یوشیج این تعداد چندین برابر میباشد؛ لذا به ذکر پاره‌ای از آن ها میپردازیم تا بدین وسیله یک توازن تقریباً منطقی بین شمار ابیات این دو شاعر از لحاظ ارزیابی برقرار گردد.
لازم به ذکر است که در تذکره‌ها و کتب تاریخ ادبیات درباره‌ شمار اشعار رودکی سخن بسیار گرفته‌اند: برخی آن را متجاوز از یک میلیون بیت میدانند و برخی دیگر بر آن‌اند که 700 هزار بیت بوده، و نیز آورده‌اند که شعر رودکی در صد دفتر گردآوری شده بوده که بی گمان این ارقام مبالغه‌آمیز است. آن چه مسلم است آن است که رودکی پر شعر بوده و اکنون همانطور که ذکر شد مقدار اندکی از سروده‌های او در دست است.
در این مجموعه تلاش شده است که با بررسی و تفحص بر روی اکثر آثار و تحقیقاتی که در باب این دو شاعر شده است و در کنار هم قرار دادن آن مطالب به نتیجه‌ای که مورد نظر است، دست یافته شود. در باب رودکی و نیما یوشیج تحقیقات و کتب فراوانی به انجام رسیده و تالیف شده است؛ اما آن چه اکنون پس از سال ها میتواند انگیزه‌ای برای تامل و تالیفی دوباره در شعر و زندگی این دو شاعر باشد، یکی همان مقایسه‌ مبانی فکری و سنت شعری این دو است و نیز شاید با این روش پاره‌ای از ابهامات با این روش از میان برداشته شود و دیگر آن که شاید در کنار هم قرار دادن مطالب به صورت مقایسه‌ای راه تازه‌ای را در نقد و تحلیل اشعار این دو گوینده‌ شهیر ایرانی به همراه داشته باشد.
مجموعه‌ حاضر به هر حال کوششی است برای آشنایی و باز آشنایی که از منابعی بسیار با ارزش در این زمینه مدد جسته است.