نوع فایل:word
فهرست:
فصل اول
مقدمه
تولید مربا با روش سنتی
فصل دوم
تولید مربا به روش صنعتی
مواد اولیه
میوه و سبزی
مواد قندی
پکتین
اسید
دیگر افزودنیهای مجاز
مقدار میوه
شکر
پکتین
اسید
آب
آمادهسازی میوه یا سبزی
تهیه شربت
پخت
پر کردن و درپوشگذاری
خنک کردن
فصل سوم
تکنولوژی نگهداری شکر میوه مرباها ژله ها مارمالاد و خمیر میوه
مرباها
مارمالاد
خمیر میوه
برنامه عمومی معمولی برای تهیه مرباها، ژله ها و مارمالادها
اضافه کردن پکتین
مواد جامد محلول
مواد جامد
فراوری مربای زرد آلو و پاپایا
بررسی محصول نهایی
تکنولوژی محصولات میوه های نیمه فراوری شده
نگهداری شیمیایی
منابع
فصل اول
مقدمه:
تهیه مربا،مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید.اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است
پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود.
از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم پیوستن مولکولهای اسید گالاکتوزوئیک تشکیل شده که شکل اولیه آن در بافتهای گیاهی به صورت پروتوپکتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همیسلولز، آرابان، گالاکتان و …. وجود دارد.
به هنگام رسیدن میوه تحت تاثیر آنزیمهای پکتولیتیک و هیدرولیز عوامل مذکور پکتین ایجاد میشود. پکتین در حضور مواد قندی و محیط اسیدی قادر است ژل تشکیل دهد. به این دلیل معمولا میوه رسیده برای تهیه مربا مناسب است.
مربا باید بافت مالشپذیر و کوتاه داشته باشد و قطعات میوه در آن به آسانی قابل تشخیص باشند. جدا شدن میوه و دو فاز شدن محصول، کریستالیزاسیون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب کیفی در مورد مربا محسوب میشوند.
نوع فایل:word
فهرست:
فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی
فصل دوم : مروری بر منابع علمی مرتبط
فصل سوم : مشاهدات
فصل چهارم : نتیجه گیری
نوع فعالیت
طراحی و ساخت و نصب کلیه تجهیزات ثابت پالایشگاهی ، پتروشیمی و نیروگاهی.
تاریخچه فعالیت
پولاد سازان فرآیند در سال 1375 تحت شماره 124661 با اخذ مجوز رسمی از وزارت
صنایع و معادن و وزارت نفت به منظورساخت کامل تجهیزات ثابت و سازه های فلزی و
تجهیزات خاص صنایع نفت و گاز وپتروشیمی تاسیس گردید.
کارخانهو دفتر مرکزی در شهرک صنعتی صفادشت شهریار به فاصله 40 کیلومتری از تهران
در منطقه ایی به وسعت 50000 متر مربع واقع شده است و دارای سالن های ساختو
تولید به زیر بنای 20000 متر مربع و ساختمان اداری به زیر بنای 2000 مترمربع و قریب
به 220 نفر پرسنل مجرب فنی می باشد
محصولات
مبدل های حرارتی ( Fixed & Float Tube )
مخازن ذخیره سقف ثابت و متحرک
مخازن تحت فشار
مخازن کروی
اتوکلاوهای صنعتی و بیمارستانی
برجهای صنعتی
هیتر
کندانسور
عدسی جهت مخازن تحت فشار به صورت های
( Ellipsoidal , Torispherical , Hemispherical )
نوع فایل:word
فهرست:
کلیات
گیاهشناسی سویا
تهیه ی زمین
طرز کاشت
تناوب زراعی
ذیلا” چند تناوب جالب ذکر میگردد
خشک کردن محصول
انبار کردن سویا
مگس لوبیا
پروانه ی تک نقطه ای
فیتوفترا
پوسیدگی ذغالی
پوسیدگی ساقه
بیماری لکه موجی برگ سویا
بیماری لکه ارغوانی
ویروس موزاییک سویا
نحوه ی کنترل بیماریهای سویا
بیماری ناشی از کمبود مواد غذایی
کمبود آهن
کمبود منگنز
علفهای هرز مزارع سویا و نحوه ی کنترل آنها
نکات مهم در زراعت سویا
منابع مورد استفاده
نوع فایل:word
فهرست:
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
تاریخچه کارخانه
نوع تولیدات
محصولات غذایی
محصولات داروییکارخانه،مینو،
محصولات آرایشی – بهداشتی
مقدمه
مواد مورد استفاده در کارخانه
نمک طعام
نشاسته
رنگ های مجاز خوراکی
آرد گندم
روغن نباتی
شیر خشک
بی کربنات سدیم وآمونیوم
پیرو فسفات
اسانس
پودر کاکائو
کره کاکائو
لیسیتین
متابی سولفیت سدیم
گلوکز
شربت اینورت
آلبومین
پودر نارگیل
کارنو با واکس
کوپاژل CMC
پودر آب پنیر
Base آدامس
پودر شکر
گلیسیرین
وانیل
کلسیم کلراید
دکستروز (گلوکز)
عصاره مالت
اسید سیتریک
سوربیتول
آمونیوم کلراید
آزمایشات کنترل کیفیت
واحد کنترل کیفیت وآزمایشگاه
آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
آزمایشات کنترل کیفیت آرد
آزمایشات کنترل کیفیت شکلات
میکروبیولوژی موادغذایی
آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
ویژگیهای میکروبیولوژیک فرآوردههای شیرینی و قنادی
وضعیت آلودگی میکروبی در فرآوردههای شیرینی و قنادی
روشهای مطالعه میکروسکوپی
روش جستجو و شمارش کلی فرمها در مواد غذایی
محیطهای کشت و محلولهای رقیق کننده
روش شناسائی استافیلوکوکوس اورئوس
فرآوری آدامس ـ بیسکویت
کارگاه آدامس
خط تولید آدامس دراژه (شیک)
شرح خط تولید آدامس دراژه
کارگاه بیسکویت
مواد اولیه تهیه بیسکویت
شکر وسایر شیرین کننده ها
روغن ها و چربی ها
خط تولید بیسکویت
طبقه بندی آرد
معایب
محاسن
پیشنهادات
نوع فایل:word
فهرست:
فصل 1-سیستم هوشمند ساختمان
گروه بندی بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان
شهرسازی و طراحی شهری
طراحی معماری
عناصر و اجزای ساختمان
سیستمهای تأسیساتی (مکانیکال و الکتریکال)
اجرا
طرح هوشمند سازی ساختمان مسکونی
نیازهای کنترلی در فضاهای داخلی یک واحد مسکونی با تفکیک فضاها
ورودی ساختمان هنگام ورود
ورودی ساختمان هنگام خروج
سالن پذیرایی
ناهار خوری
آشپزخانه
نشیمن TV room
اتاق خواب اصلی
اتاق های خواب
سرویس بهداشتی میهمانان
نیازهای کنترلی در فضاهای مشاعات یک ساختمان مسکونی با تفکیک فضاها
راه پله ها
پارکینگ
فضای ورزشی (استخر، سونا، جکوزی، سالن ورزش)
طرح هوشمند سازی ساختمان اداری
کنترل یکپارچه
طرح هوشمند سازی هتل
طرح هوشمند سازی ویلا
سیستم کنترل روشنایی
سیستم کنترل گرمایش و سرمایش
سیستم کنترل پرده ها
سیستم توزیع صوت هوشمند
سیستم کنترل امنیت
سیستم کنترل دسترسی
مزایای سیستم هوشمند
فصل 2- لزوم BMS در ساختمان
مقدمه
ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی
از جمله مزایای سیستم هوشمند
آسایش
بهینه سازی و کاهش مصرف انرژی
انعطاف پذیری
کنترل یکپارچه
تعریف BMS
اهداف یک سیستم BMS جامع در ساختمان
استاندرادهای باز و BACnet
Acnet
فصل 3-معرفی Delta Controls و نرم افزار آن
معرفی Delta Controls
دلایل استفاده از Delta Controls
معرفی نرم افزار Delta Controls
سازگاری با BACnet
گرافیک یکپارچه
صفحه اصلی گرافیکی
نمایشهای دلخواه
گزارشات دلخواه
ثبت و ذخیره وقایع
گزارش داده ها و نمودارها
قابلیت برنامه ریزی پیشرفته
ابزارهای نرم افزاری اعلام وضعیت
قابلیتهای دسترسی به WEB
فصل 4-لایه ها و یکپارچگی سخت افزار Delta Controls
ورودیها و خروجیها
کنترلرهای عمومی
کنترلرهای ویژه روشنایی (DLC)
کنترلرهای امنیتی
یکپارچه سازی سیستم های کنترلی
فصل 5-کنترل سیستم هوشمند ساختمان
برخی از اهداف سیستم مدیریت هوشمند ساختمان
وظایف سیستم مدیریت هوشمند ساختمان
سیستم مدیریت هوشمند ساختمان چیست؟
مزایای اصلی ساختمان هوشمند
راحتی
ایمنی
انعطاف پذیری
صرفه جویی در مصرف انرژی
اجزاء کنترل سیستم های هوشمند ساختمان
متغییر کنترل شونده
سنسور
کنترلر
دستگاه تحت کنترل
پارامتر تحت کنترل سیستم های هوشمند ساختمان
دما
رطوبت
فشار
عملکرد ساختمان هوشمند
چه وسایل و تجهیزاتی قابل کنترل در سیستم هوشمند ساختمان هستند؟
روشنایی
سیستم ایمنی
در، پنجره، پرده، کرکره و سایه بان
سیستمهای گرمایشی سرمایشی و تهویه مطبوع
سیستم صوتی و تصویری
آیفون تصویری
سیستم آبیاری خودکار
کنترل تاسیسات استخر، سونا و جکوزی
سیستمهای ارتباطی (تلفن، پیامگیر، تلفن سانترال و اینترنت)
وسایل الکتریکی ساختمان
چگونگی دسترسی و کنترل امکانات در ساختمان هوشمند
صفحه کنترل مرکزی
کنترل با استفاده از امواج رادیویی
کنترل از راه دور
سناریو
اتوماسیون
یکپارچه کردن ساختمان های هوشمند
منطق کنترل سیستم ساختمان هوشمند
HVAC
طراحی سیستم هوشمند BMS
مقدمه
هواساز AHU
فن تزریق هوا در هواساز ها
نحوه کنترل دما در هواساز ها
دمپرهای تزریق هوا
سنسورهای ضد یخ زدگی Freezing Detector
برج خنک کن Cooling Tower
تانک ومبدل حرارتی آب گرم مصرفی D.H.W.G
سیستم کنترلی پمپها
سیستم کنترل چیلر جذبی
سیستم کنترل بویلر
فن کویلها
کارکرد سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS
گستردگی شبکه BMS
تعاریف و مبانی کنترل سیستم هوشمند
سیستم
اغتشاش(نویز)
سیستم های دینامیکی
تقسیم بندی سیستم های کنترل صنعتی
سرو مکانیسم
فرآیند
سیستم کنترل فرآیند
کنترل هوشمند موتورخانه
منابع
چکیده:
سیستمهای مدیریت ساختمان (BMS) از زمان معرفی شان در اوایل سال 1970 یک راه طولانی را طی کرده اند. سیستمهای مدرن کم هزینه تر، سریعتر و بیشتر قابل اطمینان هستند و به سبب این مشخصه ها همواره آموختن و به کارگیری و استفاده از آنها راحت تر بوده و پیشنهاد می شود. آنها همواره به صورت کاملا موفق و تقریبا در بسیاری از انواع تاسیسات و ساختمان ها نصب و راه اندازی شده اند و همین امر آنها را به عنوان یک نیاز ضروری که لازمه یک مدیریت موفق است، مطرح می سازد. این مقاله مفاهیم مدیریتی در باب EMS وBMS را در صنعت ساختمان و تاسیسات با رویکرد مهندسی ارزش به صورت جداگانه ارائه، و از آنجاییکه EMSزیر مجموعه ای از BMS می باشد در ابتدا مورد بررسی قرار میگیرد. سیستم مدیریت انرژی(EMS) جهت کنترل و مانیتورینگ تاسیسات الکتریکی و مکانیکی و استفاده بهینه از انرژی الکتریکی و سوخت در ساختمان ها می باشد، که در قالب یکپارچگی با سیستم مدیریت هوشمند BMS پیاده می شود. سیستم EMS شامل تابلویی از تجهیزات حفاظتی، کنترلی و مانیتوری مجهز به اینترفیس مناسب(Mod-BUS) جهت ارتباط با سیستم BMS می باشد که با پیاده سازی اطلاعات ارسالی در پایگاه اطلاعات زمینه لازم را جهت اجرای روشهای بهینه جهت مصرف انرژی فراهم می آورد. مدیریت مصرف انرژی در ساختمانهای هوشمند تاثیر بسزایی در صرفه جویی مصرف انرژی دارد. وابسته کردن نور و سیستم تهویه به حضور شخص و برنامه ریزی دمای اتاقها در ساعات مختلف شبانه روز از مصادیق مدیریت مصرف انرژی می باشد. همچنین جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید به داخل ساختمان توسط کنترل اتوماتیک پرده و کرکره سبب صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی برای دستگاههای سرمایشی می شود.