سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

دانلود پروژه انرژی هسته ای و کاربرد صلح آمیز آن در کشاورزی

تعداد صفحات:40
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تقدیر و تشکر
تقدیم به
طرح تحقیق
بیان مسئله
سوالات تحقیق
اهداف واهمیت موضوع تحقیق
نوع تحقیق
روش تحقیق
پیشینه تحقیق
تعریف واژه ها و اصطلاحات
انرژی
انرژی هسته ای
کشاورزی
تکنولوژی
چکیده
فصل اول : مقدمه
فصل دوم: مقدمه علمی
انرژی چیست؟
انرژی هسته ای چیست؟
واپا شی هسته ای چیست؟
شکافت هسته ای
جوش هسته ای
پروتوزایی
پرتوها
پرتو آلفا
پرتو بتا
پرتو گاما
منابع تولید نوترون
توضیح چند اصطلاح علمی
نیمه عمر ماده رادیو اکیو
ایزوتوپ
اکتیویته
دوز جذب شده
رادیو ایزوتوپ
فصل سوم: تاریخچه
تاریخچه
در ایران
در جهان
در عقیم سازی حشرات
روش استریل کردن مواد غذایی در جهان
پرتو دهی
فصل چهارم: کاربردهای کشاورزی
تغییرات ژنتیکی
افزایش طول عمر در محصولات کشاورزی
ردیابی کود و آب در گیاهان
عقیم سازی
ردیابی پرندگان و حشرات
زود رسی و دیر رسی میوه ها
تعیین مسیر آبهای زیر زمینی
بالا بردن مقاومت گیاهان
استرلیزه کردن
فصل پنجم: پرتو دهی و مزایای آن
پرتو دهی محصولات و مزایای آن
کاربردهای پرتودهی مواد غذایی ماکیان و محصولات ماکیان
فصل ششم: کشاورزی در ایران
طرح های خاتمه یافته در ایران
فعالیت های پژوهشی در دست اجرا در ایران
فصل هفتم : مصاحبه
فصل هشتم : محافظت در برابر پرتوها
چگونه از خود در برابر پرتوها حفاظت کنیم؟
فیلم بج
ساختار
دزیمتر قلمی
نتیجه گیری
منابع و ماخذ

چکیده:
تحقیق و پژوهش را باید پایه توسعه و تعالی دانست که یکی از مهم ترین و حیاتی ترین برنامه های جوامع و سازمان ها برای بالندگی و شکو فایی است.
بنابراین وظیفه پژوهشگران این است که با پژوهش های دائمی و کاربردی نمودن آن ها مشخص کنند که چه چیز یا چه کار، به چه مقدار و میزان، چگونه، برای چه کسانی و کجا انجام شود که به هدف نزدیک تر شویم.
در این تحقیق هدف بررسی انرژی هسته ای در کشاورزی ایران، استفاده کلی این انرژی سودمند در کشاورزی مورد تحقیق و بررسی است .
استفاده از این انرژی در کشوری هم چون ایران که بیشتر مناطق آن خشک و کویری هستند و با کمبود آب مواجه است بسیار سودمند است و با تکنیک های هسته ای میتوان این کمبودها را جبران نمود.
بطور کلی انرژی هسته ای در کشاورزی کاربردهای مفیدی داشته و با پرتودهی بسیاری از مضرات روشهای قبل جبران شده و با استفاده بهینه از این تکنیک ها میتوان از آسیب های وارده بر محصولات کشاورزی جلو گیری کرد.

دانلود پروژه آب پنیر رشته صنایع غذایی

تعداد صفحات:65
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
انواع آب پنیر
آب پنیر شیرین
آب پنیر اسیدی متوسط
آب پنیر اسیدی
ترکیب و ماهیت انواع آب پنیر
پروتئین‌های آب پنیر
فوائد پروتئین‌های آب پنیر
مصارف پروتئین‌های آب پنیر
روش های حذف و بکارگیری آب پنیر
کاربردهای آب پنیر
تهیه لاکتوز از آب پنیر
مراحل فرآیند
جدا سازی لاکتوز
خشک کردن
کاربرد آب پنیر در اسید لاکتیک
تولید اسید لاکتیک از آب پنیر
خلاصه فرآیند
کاربرد پودر آب پنیر در بستنی
تهیه پروتئین تک یاخته
خواص تغذیه ای
میکرو ارگانیسم های مورد استفاده برای تولید پروتئین تک یاخته
مخمرهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تک یاخته
تولید SCP از آب پنیر
تولید نوشابه گاز دار از آب پنیر
انواع نوشیدنی های حاصل از آب پنیر
نوشیدنی های برطرف کننده عطش و حاوی گاز
کاربرد آب پنیر در غنی سازی ارزش غذایی کاه گندم
نوشیدنی های آب پنیر
نوشیدنی بر پایه آب پنیر طبیعی
دیگر روش های تولید نوشیدنی بر پایه آب پنیر
کاربرد آب پنیر در تهیه نوشابه در ایران

مقدمه:
آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که به دنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می آید و حداقل ماده خشک آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده میشود».
در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی ) و سوسپانسیون مسیلی تشکیل میشود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد کلوئیدی همراه با کازئین است در حالی که آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاکتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است.

راهکارهای مقابله با بیابان زایی

تعداد صفحات:41
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
فصل اول: طریقه طرح نویسی
مقدمه
تعیین هدف از ارائه طرح
فصل دوم: اهمیت جنگل کاری
مقدمه
اهمیت ایجاد فضای سبز
شرایط اکولوژیکی
خاک شناسی
وضعیت زمین شناسی
پوشش گیاهی
گونه های پیشنهادی
نحوه کاشت گونه
روش آبیاری
فصل سوم: فرسایش
مقدمه
فرسایش بادی
فرسایش آبی
فصل چهارم: احیاء و حفاظت بیابان
مقدمه
تولید نهال گلدانی تاغ
کاشت نهال های تولید شده
مدیریت پرورش جنگل های دست کاشت تاغ
پخش سیلاب (کنترل هرزآب)
نتیجه
منابع

پیشگفتار:
خداوند مهربان منابع طبیعی را بطور یکنواخت و رایگان در اختیار بشر قرار داده تا ضمن بهره برداری صحیح و اصولی آن را برای آیندگان حفظ و حراست کند. چرخه حیات در گرو سلامت و برقراری تعادل منطقی در طبیعت است که این طبیعت در صورت ها و شکل های متفاوت رو نمایی میکند و در برخی نواحی سر سبز و پر آب و با طراوت است و در بعضی نواحی بیابانی است.
بیابان و اراضی خشک بعنوان زیست بوم طبیعی، زیستگاه بیش از یک سوم مردم جهان است که اکثرا فقیر ترین افراد جامعه جهانی میباشند. با توجه به همین موضوع است که امروزه فرآیند بیابان زدایی و مقابله با آن از دیدگاه های مختلف فنی- تکنیکی اقتصادی و اجتماعی و به ویژه کاهش فقر و آسیب های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین باید توجه داشت که بخش اعظم اراضی خشک علیرغم خطر بیابان زدایی به دلیل ویژگی های طبیعی از امکانات و ظرفیت های اجتماعی و اقتصادی ملموسی برخوردار میباشد که با اتکای همین ویژگی ها از طریق توانمند سازی جوامع محلی میتوان در تامین معاش پایدار و توسعه آن اقدام نمود.

دانلود پروژه منجمد سازی

تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
منجمد سازی
تئوری
تشکیل کریستال یخ
غلظت مواد محلول
تغییرات حجم
محاسبه زمان انجماد
دستگاه های منجمدسازی
فریزرهای هوای سرد
فریزرهای صندوقی
فریزرهای منجمد کننده سریع
فریزرهای نواری (فریزرهای مارپیچی)
فریزرهای با بستر سیال
فریزرهایی که با مایع سرد کار میکنند
فریزرهای غوطه وری
فریزرهای با سطح سرمازا
فریزرهای صفحه ای
فریزرهای با سطح پاک شونده
فریزرهای کرایوژنیک
مقایسه روشهای انجماد
تغییرات در مواد غذایی
تأثیر انجماد
تأثیر مدت ذخیره سازی بر محصول منجمد
تغییرات اصلی مواد خوراکی یخ زده در طی انبار داری
بلوری شدن مجدد
باز کردن محصول منجمد
دستگاه برای ذوب سازی

منجمد سازی:
منجمدسازی یک نوع عملیات واحد است که در آن دمای ماده غذایی به پایین تر از نقطه انجماد کاهش یافته و آب به بلورهای یخ تغییر شکل میدهد. با تبدیل آب به یخ و تغلیظ مواد محلول در قسمت یخ نزده آب از فعالیت آبی ماده غذایی کاسته میشود. برای افزایش محصولات غذایی و نگهداری آن ها از دمای پایین، فعالیت آبی کاهش یافته و در برخی از مواد غذایی با بلانچ کردن استفاده میشود. اگر عملیات منجمدسازی صحیح صورت بگیرد تغییرات وارد شده بر بافت محصول اندک خواهد بود.

دانلود پروژه عایق حرارتی و اشکال آن

تعداد صفحات:33
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
عایق های حرارتی و اشکال آن
انواع عایق های حرارتی
فرآورده‌های پشم معدنی مصنوعی
پشم شیشه
فوم‌های پلیمری
فرآورده‌های پلی استایرن منبسط (EPS)
فرآورده‌های فوم پلی استایرن اکسترود شده (XPS)
فرآورده‌های فوم پلی یورتان صلب (PUR)
فرآورده‌های فوم فنولیک (PF)
فوم پلی وینیل کلراید (PVC)
فوم اوره فرمالدئید (UF)
فرآورده‌های پرلیت منبسط
فرآورده‌های چوب پنبه منبسط
فرآورده‌های شیشه سلولی
انتخاب نوع عایق حرارتی مناسب
توصیه محل‌های مصرف عایق‌های حرارتی مختلف در ساختمان
اجرای عایق حرارتی
دیوارهای زیرزمین
عایقکاری کف ها
عایقکاری دیوارهای خارجی
عایقکاری بام ها
عایقکاری سقف ها
عایقکاری درها و پنجره‌ها
عایقکاری لوله ها
عایقکاری کانال
دیوارهای شیشه ای دو جداره؛ راهی به سوی استفاده بهینه از انرژی
منابع

عایق های حرارتی و اشکال آن:
موادی که بمنظور جلوگیری از خروج گرما به مصرف میرسند به نام عایق های حرارتی شناخته میشوند و به صورت عایق های انباشتی، عایق های منعکس کننده عایق های پاشیدنی، کف های تزریقی، عایق های موجدار، تخته های عایق و اشکال دیگر وجود دارند.
عایق های انباشتی: این عایق ها به دو صورت الیافی یا دانه ای وجود دارند که نوع الیافی آن شامل پشم سنگ پشم شیشه، پشم سرباره و الیاف گیاهی که معمولا پشم چوب هستند میباشند. و نوع دانه ای آن از موادی مانند پلی استایرین، پوکه های رسی پرلیت و یا از مواد گیاهی، مانند خرده های چوب پنبه تهیه میشوند از این نوع عایق ها درداخل ملات ها و مکان هایی که فاقد شکل مشخصی میباشند استفاده میشود.
عایق های منعکس کننده : این عایق ها معمولا از ورق های فلزی ساخته میشوند و چنانچه به نحوه مناسب نصب شوند مانع نفوذ بخار آب هوا به داخل میگردند.
عایق های پاشیدنی: این عایق ها از مخلوط الیاف و مواد ریز که با انواع مواد چسبنده به یکدیگر چسبیده باشند ساخته میشود. و به روی محل هایی که نیاز به عایق کردن آنها باشد پاشیده میشوند.
عایق های کف تزریقی: این عایق ها از مواد ریز پلاستیکی ساخته میشوند و پس از قرار گرفتن و پر کردن فضای مورد نظر سخت میشوند. معمولا در بین دیوارهای ساخته شده که امکان دسترسی وجود ندارد از این نوع عایق استفاه میشود.
تخته های عایق : این نوع عایق ها از مصالح گوناگونی مانند نی، چوب، پشم سنگ و ورقه های پلی اورتان مواد پلاستیکی ساخته میشوند. تخته های عایق به جهت پوشش بیرونی و درونی دیوارها و عایق سقف ها به کار میروند.