سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

دانلود گزارش کارآموزی عیب یابی سیستم انژکتوری

تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تقدیر و تشکر
مقدمه
فصل اول:آشنایی کلی با مکان کارآموزی
فصل دوم:آموخته‌های تئوری
تفاوت ها و مزیت ها
انواع سیستم های انژکتوری
سیستم انژکتوری پاشش تک نقطه‌ای
سیستم انژکتوری پاشش چند نقطه‌ای
دسته‌ غیر ترتیبی‌
دسته‌ نیمه ترتیبی‌
دسته‌ ترتیبی
سیستم انژکتوری پاشش مستقیم گازوئیل
طریقه کارکرد سیستم انژکتوری
واحد کنترل الکترونیکی
حافظه دائم
حافظه موقت
دیاگرام ارتباط سنسورها و عملگرها با پردازشگر
تشریح سیستم
سیستم سوخت‌رسانی
سیستم هوا‌رسانی
معرفی سیستم
سیستم سوخت رسانی
پمپ بنزین
فیلتر بنزین
شیلنگ‌ها و مسیر سوخت‌رسانی
ریل سوخت
رگلاتور فشار سوخت
سوئیچ ثقلی
انژکتور
سیستم هوا رسانی
مجموعه دریچه گاز
دریچه گاز
موتور پله ای
سنسور موقعیت دریچه گاز
مانیفولد هوای ورودی
سیستم جرقه زنی دوبل
کویل جرقه زنی
وایرهای شمع
واحد کنترل الکترونیک
سنسور دور موتور و موقعیت میل لنگ
سنسور موقعیت میل سوپاپ
سنسور فشار مینیفولد و دمای هوای ورودی
سنسور دمای مایع خنک کننده
سنسور سرعت خودرو
سنسور اکسیژن
سنسور ضربه
عملگرها
رله دوبل
سوئیچ بسته
سوئیچ باز
موتور روشن
شیر برقی کنیستر
لامپ عیب یابی سیستم
تعمیرات دوره ای قطعات سیستم

مقدمه:
پروژه ای که در پیش رو دارید به منظور راهنمایی دانشجویان و کسانی که علاقه به تعمیرات خودروی پراید مجهز به سیستم انژکتور جدید ( JOHNSON CONTCOLS ) دارند تهیه و تدوین گردیده است. امید است که دانشجویان عزیز با مطالعه دقیق این پروژه ضمن آشنایی با سیستم سوخت‌رسانی جدید و اجزاء آن با نحوه عیب‌ یابی صحیح قطعات نیز آشنا شده و روشهای عیب‌ یابی خود را با دستورات ارائه شده در این پروژه هماهنگ کرده تا علاوه بر جلوگیری از اتلاف وقت، رشد کیفی در کلیه زمینه‌ها حاصل گردد.

دانلود گزارش کارآموزی تضمین کیفیت

تعداد صفحات:46
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تقدیر و تشکر
فصل اول : معرفی محل کار آموزی
تاریخچه شرکت
معرفی خط های تولید
نمای کلی فرآیند تولید شیر سویا
فرآیند تولید آرد و پروتئین بافت دار سویا
نمای کلی فرآیند تولید آرد و TSP
فرآیند تولید اسنک
نمای کلی فرآیند تولید اسنک
فصل دوم : معرفی سیستم مدیریت کیفیت
سیستم مدیریت کیفیت
مزایای استقرار مدیریت کیفیت
فرآیندهای PDCA
طرح
اجرا
بررسی
اقدام
اسقرار سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استانداردiso 9001:2000
مراحل و الزامات استقرار
دامنه کاربرد
الزامات عمومی
الزامات مستندسازی
مسئولیت مدیریت
مدیریت منابع
پدیدآوری محصول
فصل سوم : چگونگی پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت
پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت
طبقه بندی وظایف
وظایف نمایندگان واحد تضمین کیفیت
نگاهی به اجرای ISO 9001:2008
نتیجه
منابع

مقدمه :
در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود.
پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد، گستردگی مسئولیت ها و محدودیت اختیارات است و در بسیاری از شرکت های تولیدی مسئولین فنی با تلاش و پیگیری خود موجب برقراری ارتباط مناسب با بخش های مختلف کارخانه که در کیفیت محصول دخالت دارند می گردد که به سادگی قابل انجام نیست.
طبق راهنمایی ها و دستورالعمل های اداره کل نظارت بر امور تولید محصول، سیستم تضمین کیفیت Assurance Quality این مسئولیت ها را به عهده دارد و مسئول فنی یکی از اعضای این سیستم است .
تضمین کیفیت Assurance Quality خود یکی از عناصر اصلی مدیریت کیفیت Management Quality است . به عبارتی شورای تضمین کیفیت اطمینان می دهد که محصولات تولید شده از سلامت، کیفیت و کارآیی مطلوب برخوردار بوده و رضایت مشتری را به همراه دارد.
از آنجایی که تضمین کیفیت بخشی از سیستم مدیریت کیفیت است ما این پروژه را به بررسی سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO9001:2000 وچگونگی پیاده سازی این استاندارد در کارخانه اختصاص دادیم که چگونه توانسته است محصولاتی با کیفیت بالا همراه با رضایت مشتری تولید کند.

دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا

تعداد صفحات:38
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تاریخچه
خط تولید
سیلوی آرد
آسیا کردن ضایعات
شکر
اهداف استفاده از شکر در بیسکویت سازی
روغن
بیسکویت
سالن خمیرزنی
انواع خمیرها و سیستم‌ها
بسته‌بندی بیسکویت
ویژگی بیسکویت
هدف
دامنه کاربرد
تعاریف و اصطلاحات
بیسکویت
مغزی
پوشش
رطوبت
خاکستر
ویژگیهای عمومی بیسکویت
ویژگیهای اختصاصی بیسکویت
رطوبت
حجم مخصوص
اندیس پراکسید چربی
نان سوخاری
بسته‌بندی نان سوخاری
ویژگی نان سوخاری
مواد اصلی
سایر مواد اولیه
بخش میکروب‌شناسی
آزمایش آب
تست‌های تاییدی
تست تکمیلی
شمارش‌ کلی میکروب ها
بخش کنترل کیفی
آزمایشگاه شیمی
آزمایشات آرد
درصد جذب آب در آرد
گلوتن خشک و مرطوب
اندازه ذرات
PH
اندازه گیری پروتئین
روش میکروکلدال
ارگانولپتیک
آزمایشات آب
آزمون سختی آب
آزمون قلیائیت آب
آزمون کلر آب
آزمایشات روغن
نقطه ذوب
استاندارد روغن
اسیدیته
پراکسید
آزمایشات اسانس
بریکس ضریب شکست
حلالیت
ماندگاری
ارگانولپتیک
آزمایشات نمک
اندازه گیری قلیائین نمک
تعیین مواد غیر محلول در آب نمک
خاکستر کل
آزمایشات قند
PH
رطوبت
ظرفیت استخراج روغن از محصول نهایی
مرحله تقطیر
مرحله تیتراسیون

تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سال های 1342 با وارد نمودن ماشین‌آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالن های تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال 1379 به دنبال سیاست‌گذاری شرکت های تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه‌گذار البرز میباشد.

دانلود پروژه نفت در خاورمیانه

تعداد صفحات:53
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
نفت
خاورمیانه، منطقه تولید کننده نفت
امتیازات نفتی
حوزه های نفتی
لیبی
مصر
عراق
عربستان سعودی
کویت
منطقه بیطرف بین عربستان سعودی و کویت
کشورهای خلیج فارس
ترکیه
سوریه
اسرائیل
ایران
ذخایر نفتی
حمل و نقل خام و فرآورده های نفتی
عایدات نفتی
آینده نفت
منابع و مأخذ

مقدمه:
یکی از برجسته ترین دستاوردهای اقتصادی در 100 سال گذشته، رشد و توسعه صنعت نفت بوده است. در سال 1850، در واقع نفتی در جهان تولید نمیشد. سپس، در پس اکتشافاتی که در ایالات متحده آمریکا و روسیه هر دو انجام شد، کل تولید پس از سال 1860 به سرعت رو به افزایش گذاشت و تا سال 1890، تولید جهانی به ده میلیون تن در سال رسید. از آن تاریخ تاکنون، تولید نفت خام پیوسته در حال افزایش بوده است و تولید جهانی آن تقریباً هر ده سال دو برابر شده است. ایالات متحده آمریکا و شوروی هنوز بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان هستند؛ گرچه اهمیت نسبی آن ها با افزایش بسیار سریع تولید نفت خام از حوزه دریای کارائیب، خاورمیانه و آفریقا، رو به کاهش گذاشته است.
در آغاز قرن بیستم، نفت و گاز طبیعی کمتر از 4 درصد از کل نیاز انرژی جهان غرب را تأمین میکرد؛ حال آن که ذغال سنگ تقریباً 90 درصد از این نیاز را برآورده میکرد. اما این وضع به سرعت تغییر کرد و سهم نفت و گاز طبیعی از کل تولید انرژی در سال 1920 به 12 درصد و در نیمه دهه 1930 به 26 درصد و پس از جنگ جهانی دوم در سال 1948 به 36 درصد رسید. از آن زمان به بعد، اهمیت نفت و فرآورده های نفتی برای اقتصاد جهان همواره رو به افزایش بوده است، چنان که تا سال 1970، تقریباً 70 درصد از کل نیاز انرژی غرب را نفت و گاز طبیعی تأمین می کرد.
مصرف کنندگان عمده نفت و فرآورده های وابسته آن، ملل صنعتی اروپای غربی، آمریکای شمالی و ژاپن هستند که روی هم رفته 70 درصد از کل تولید را در سال 1970 به خود اختصاص میدادند. در عین حال، همین کشورها فقط 26 درصد از نفت و گاز جهان را خود تولید میکنند و بنابراین مجبورند نیازهای خود را با نفت وارداتی تأمین کنند. بنابراین گونه ای رابطه همزیستی متقابل بین کشورهای اصلی تولید کننده و کشورهای مصرف کننده ایجاد شده است.

دانلود پروژه قنات میراث زنده‌ی تاریخ پنهان درون خاک

تعداد صفحات:37
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
آشنایی با قنات
واژه شناسی قنات
اسامی معادل قنات
تعریفی فنی از واژه‌ی قنات
چند نمونه از قنات‌های ایران
قنات در گستره‌ی تاریخ
اسامی واصطلاحات مربوط به اجزای قنات
آبخواب
آب‌سر
استخر
آتش‌بار
چرخ کش
پایاب
پارف
پالونه
پسچال
پشته
پشته‌کردن
پوت کنی
پوکه قنات
پیشکار
تر و خشک
تره‌کار
چاه تران خشکان
خشکه‌کار
دستک
دو شاخ قنات
رو رفتگی
تقسیم بندی انواع قنات
تقسیم‌بندی قنات‌ها برحسب طول
تقسیم‌بندی قنات‌ها برحسب بده
قنات‌های با بده ثابت و همیشگی
قنات‌های با بده متغیر
تقسیم‌بندی قنات‌ها برحسب عمق
قنات‌های عمیق
قنات‌های سطحی
مقایسه قنات و چاه
مزایای قنات نسبت به چاه عمیق
محدودیت های قنات نسبت به چاه عمیق
عوامل موثر در ساخت یک قنات
آب های زیر زمینی
آب رودخانه ها
آب مرداب ها یا برکه ها
کیفیت آب قنات
شرایط محل های حفر قنات
محل های مناسب برای حفر قنات
محل های نامناسب برای حفر قنات
ابزار و وسایل جهت حفر قنات
چرخ چاه
طناب، ریسمان
دلو
کلنگ و بیلچه
چراغ
حفر قنات
گمانه زنی
تراز کشی
تعیین محل میله‌ها، طول پشته‌ها و جهت کوره
چاه کنی
کوره کنی
دویل کنی
تشخیص جهت در زیرزمین
مشکلات حفر قنات و رفع آن ها
مضاعف کردن تعداد میله های عمیق
استفاده از دم
عملیات نگه داری قنات
منابع و مآخذ