سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

سایت کتاب پیچ بهترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود کارآموزی، پروژه، مقاله، کتاب، آزمون استخدامی، پایان نامه

پروژه اصول پرورش کرم ابریشم

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:93

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

پیشگفتار

تاریخچه کرم ابریشم   

وضعیت ابریشم در ایران     

چگونگی پرورش کرم ابریشم در ایران   

برخی مشکلات صنعت ابریشم در ایران

مراکز تهیه و توزیع ، تولید تخم نوغان تا مرحله ابریشم در ایران   

فصل دوم

توتستان

کلیاتی راجع به درخت توت و توتستان

روش های تولد نهال توت

بذر کاری

پیوند زنی   

خوابانیدن شاخه   

قلم چوب نرم   

قلم چوب سخت   

خزانه نهال   

انتخاب نهال های توت و روش انتقال آن   

ایجاد توتستان 

وضعیت هواشناسی   

بررسی خاک شناسی

روش پیداکردن بیماری های پوسیدگی و ریشه   

انتخاب نهال توت

فاصله درختان   

کاشت   

روش های داشت ، هرس و برداشت   

روش بهره برداری از توتستان ویژه کرم جوان   

نحوه برداشت از توتستان برای کرم بالغ   

نگهداری توتستان   

فصل سوم

بررسی کرم ابریشم از نظر جانورشناسی و سیر تکامل آن   

لارو   

مراحل رشد   

اندام های درونی کرم ابریشم   

اعضای گوارشی   

دستگاه گردش خون   

دستگاه دفع کرم ابریشم 

دستگاه تنفس   

دستگاه عصبی   

دستگاه تولید مثل 

غده های ابریشم

فصل چهارم

کرم ابریشم

تخم کرم ابریشم 

تعیین جنس

تولید تخم
نگهداری و به کاربردن تخم کرم ابریشم 

تفریخ مصنوعی تخم کرم ابریشم 

روش اجرایی تفریخ تخم 

فصل پنجم

پرورش کرم ابریشم

مشخصات کرم ابریشم

فصل پرورش

آماده سازی پرورش

انتخاب واریته کرم ابریشم

ضد عفونی

آغاز پرورش

پرورش کرم جوان

پرورش کرم بالغ

پیله رفتن لارو 

برداشت پیله و حمل آن

خشک کردن پیله     

فصل ششم

بیماری های کرم ابریشم

بیماری های های قارچی   

بیماری های فلاشری

بیماری های پیرین

آفات کرم ابریشم

منابع

کارآموزی کنترل کیفیت در کارخانه سایپا

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:289

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

پیشگفتار

مقدمه

فصل اول : تاریخچه شرکت سایپا

فصل دوم : نظریه ها و روش های موجود در کنترل کیفیت فرآیند

فصل سوم : مراحل فرآیند تولید در سایپا

فصل چهارم : تعیین کیفیت فرآیند تولید

جمع بندی و نتیجه گیری

پیشنهادات و نظرات

منابع و مآخذ

 

مقدمه:

با رشد فکری انسان ها انتخاب فعالیت ها و فرآیندهای عملیاتی به شیوه تهیه و استفاده بهینه مواد اولیه کمیاب، روش های تصمیم‌گیری و ماحصل کار تکامل بسزا یافتند ، در یک مقطع از زمان دیگر انسان مجبور نبود روزانه به شکار برود نیازمندی های آنی خانواده را فراهم سازد همفکری و همکاری و رقابت به آن ها قدرت داد تا وسیع تر و عمیق تر فکر کند ، به سرعت بیاموزند با شتاب به کار گیرند با احتیاط با آزمایش بگذارند با تأمل نتایج را بررسی کنند و با تفکر در بهبود ماحصل کار اقدام ورزند در این راستا سطح خدمات رو به بهبودی رفت کالاها مرغوبیت چشمگیری بدست آوردند و نیازمندی ها به سرعت فراهم گردید.

برای کاربرد صحیح ابزارهای تولید و وسایل کار، انسان مجبور شد که عمیق تر فکر کند و برای تولید فرآورده‌های مرغوب از مواد عالی و با دوام استفاده نماید. به سرعت در مورد طرح و ساخت کالاهای صنعتی و نحوه فروش و بهره‌وری فکر کرد و با گذشت زمان به مشخصه‌های ذاتی و غیر‌ذاتی و فرآیندهای چون ظاهر، زیبایی، رنگ، نرمی، سختی، خشکی، سبکی، و سنگینی، مقاومت و اندازه حجم، انعطاف‌پذیری، قدرت، سرعت، و بازده اهمیت خاص دارد و در این هنگام بود که در مورد قابلیت و دوام و کیفیت فرآورده‌ها اندیشید و در جهت بهبود و اصلاح آن گام‌های مؤثر و منظمی برداشت.

بنابراین با پیشرفت صنایع و تکنولوژی می‌توان گفت که  کیفیت محصول یکی

از مهمترین عوامل برای تأمین نیازهای مشتریان می باشد و کنترل کیفیت با اهمیتی خاص امروزه در تمام صنایع مطرح و بکار گرفته می شوند.

معمولاَ قیمت و کیفیت دو عامل تعیین کننده در خرید کالاهای مورد نیاز مشتریان می باشد بعد از خرید، مشتری قیمت محصول خریداری شده را فراموش کرده اما کیفیت زمینه‌ای برای استفاده و یا تحسین از کالا مادامی که در اختیار صاحب آن می باشد خواهد بود.

کیفیت عامل تعیین کننده در محصول نه تنها برای مشتری بلکه برای سازنده آن نیز می باشد.

مشتریان همواره در پی محصولاتی هستند که بتوانند نیازهای آن ها را بطور مطمئن درتحت بدترین شرایط برآروده سازند. و سازندگان باید بدین خواسته آنها پاسخ گویند حال ما برای این وظیفه یعنی اطمینان کیفی چه باید بکنیم؟ آیا کاربرد ایده‌های خوب بطور اتفاقی سبب ایجاد کارها بطور مناسب می شود؟ به هیچ وجه بلکه این امر سبب اتلاف انرژی خواهد شد. ما باید بر مبنای اطلاعات کیفی روزانه قادر به تشخیص مشکلات فرآیند و نحوه رفع آنها و علل آنها باشیم.

در اینجا باید به مطالعه اصول بهبود و اطمینان کیفی به منظور دستیابی به توانایی تجزیه و تحلیل اطلاعات برخورد عمیق به مسائل و روش های خاص مورد نیاز برای کنترل کیفیت خواهیم پرداخت.

پروژه تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم مرغ

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:27

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

مواد اولیه و روش ها

هیدروکلوئیدها

اجزاء

 آماده سازی ژل امولسیون کننده

خصوصیات رئولوژیکی

فرمولاسیون کیک

وزن مخصوص خمیر

وسیکوزیته ی خمیر

اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و حسی کیک بدون تخم مرغ

حجم کیک بدون تخم مرغ

بافت و ترکیب کیک بدون تخم­ مرغ

مرور مطالعات توسط میکروسکوپ الکترونی

ارزیابی حسی کیک بدون تخم­ مرغ

آنالیز استاتیکی (ایستا)

نتایج و بحث

کیفیت آرد گندم

تأثیر هیدروکلوئیدها بر روی خصوصیات آمیلوگرافی آرد گندم

تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیون کننده ها بر روی خصوصیات آمیلوگرافی آرد گندم

تأثیر هیدروکلوئیدها و گلیسرول مونوسیترات (GMS)

تأثیر هیدروکلوئیدها و سدیم استرول دو لاکتیلات (SSL)

خصوصیات و ویژگی های ساخت کیک بدون تخم مرغ

تأثیر هیدروکلوئیدها

تأثیر هیدروکلوئیدها و گلیسرول مونوسیترات (GMS)

تأثیر هیدروکلوئیدها و سدیم استرول دو لاکتیلات (SSL)

ریزساختار کیک بدون تخم مرغ

تأثیر هیدروکلوئیدها

تأثیر هیدروکلوئیدها و کلیسرول مونوستارت (GMS)

تأثیر هیدروکلوئیدها و سدیم استیدول دو لاکتیک (SSL)

نتیجه گیری

منابع

 

چکیده

تأثیر هیدروکلوئیدهایی مانند صمغ عربی (AR)، گوار(CR)، زانتان(XN)، کاراگینان(CG) و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز(HPMC) در ترکیب با مواد امولسیون کننده مانند گلیسرول مونوسیترات GMS، سدیم استرول دولاکتیلات SSL، بر روی خصوصیات رئولوژیکی، ریزساختاری و کیفیتی کیک بدون تخم­ مرغ مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. اضافه کردن GR به آرد گندم در حضور SSL پیک ویسکوزیته (نقطه ی اوج ویسکوزیته) را افزایش داد. در حالی که در حضور GMS همه ­ی هیدروکلوئیدها به غیر از XN پیک وسیکوزیته را افزایش دادند. مقدار معکوس با اضافه کردن هیدروکلوئیدها کاهش پیدا کرد. در بین هیدروکلوئیدهای استفاده شده، تنها HPMC خصوصیات ترکیبی کیک بدون تخم­ مرغ تولید شده از آرد گندم را بهبود بخشید. اضافه کردن تمام هیدروکلوئیدها کیفیت کلی کیک بدون تخم­ مرغ را به همراه SSL افزایش می­دهد و بالاترین بهبود کیفیت را می­توان با HPMC به دست آورد. مطالعه ریزساختاری خرده ­های کیک بدون تخم­ مرغ به همراه هیدروکلوئیدها نشان داد که دانه ­های نشاسته توسط XN و HPMC پوشیده شده ­اند. در کیک بدون تخم­ مرغ که در آن از ترکیب HPMC و SSL استفاده شده است ماتریکس پروتئینی یکنواخت ­تر است.

دانلود پروژه بهبود طراحی وبسایت رشته کامپیوتر


آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:32

نوع فایل:

فهرست مطالب:

چکیده   
فصل اول:
مقدمه   
فصل دوم:
صفحه وب و اندازه های سایت
فصل سوم:
معماری سایت
فصل چهارم:
توسعه یک نمونه مدل پیش بینی شده
فصل پنجم:
فراهم کردن زمینه های حساس پیش بینی مدل ها   
فصل ششم:
تهیه پروفیل ها   
فصل هفتم:
ارزیابی کیفیت طراحی وب   
فصل هشتم:
نتیجه و کارهای آینده   
فصل نهم:
مراجع   
ضمائم   
ضمیمه 1: اصل مقاله   
ضمیمه 2: فرهنگ اصطلاحات فارسی به انگلیسی   
ضمیمه 3: فرهنگ اصطلاحات انگلیسی به فارسی   

 
فهرست اشکال و جداول
شکل 1-2   
شکل 2-3   
شکل 3-7   
شکل 4-7   
جدول 1-2   
جدول 2-6

چکیده:

همان طوری که می دانید امروزه اینترنت و و ب جهانی نقش مهمی در علم و اقتصاد و خیلی از زمینه ها بازی می کند. پس تمام علوم و فرآیندهایی که منجر به بهبود و ارتقای اینترنت و کارکرد آن شوند. از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهند بود.

طراحی وب سایت که موضوع این مقاله می باشد به منزله بلوک های ساختمانی و پایه اصلی اینترنت می باشند. پس به تبع موارد گفته شده هر دستاوردی که باعث تسهیل این فرآیند شود. از اهمیت برخوردار است.

در این مقاله ما در مورد پروژه ای به نام webtango صحبت می کنیم. که با استفاده از مقیاس های کمی جنبه های اطلاعاتی حرکتی و گرافیکی یک وب سایت، قصد دارد به طراحان غیر حرفه ای جهت بهبود سایت هایشان کمک کند.

چیزی که کار ما را از بیشتر کارهای دیگر برجسته می سازد. این است که این ابزار بر پایه مقیاس های مشتق شده تجربی است که روی هزاران صفحه وب محاسبه شده است.

امید است که این مقاله رهنمودی باشد به سمت بالا بردن سطح علمی شما سروران.


دانلود پروژه مدار فرمان بی سیم (Plc wireless) رشته برق

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:92

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

فصل اول

مروری بر تاریخچه سایپا

ورود خودرو به ایران

تولید اتومبیل به صورت مونتاژ

تاسیس شرکت سهامی ایران تولید اتومبیل های سیتروئن

تغییر نام شرکت

تولید رنو

تولید انواع نیسان

تولید انواع خودرو کلاس متوسط

استراتژی و برنامه های گروه خودرو سازی سایپا

فصل دوم

ساختار دستگاه AFM S/F

عمل HOIST /UP/DOWN

عمل TRAVEL

عمل STOPPER LOCK /UNLOCK

عمل FRAM LOCK/UNLOCK

عمل SWING

عمل CLAMP /UNCLAMP

فصل سوم

ساختمان P L C و اجزاء تشکیل دهنده آن

منبع تغذیه

حافظه

واحد پردازش مرکزی (CPU)

ترمینال ورودی

ترمینال خروجی

زبان برنامه نویسی

مراحل برنامه نویسی در PLC

طراحی برنامه ( تعریف پروژه)

فلوچارت سیستم عامل

لیست ابزار مورد نیاز

4) نمایش برنامه بصورت عبارتی ( STL)

5) رعایت نکات ایمنی

فصل چهارم

شکل های مختلف نمایش برنامه

برنامه نویسی برای اتصال های باز و بسته

اتصال NO یا اتصال باز

اتصال NC یا اتصال بسته

فلگ ها :

فلگ های خاص :

فلگ بایت (FB 126)

فلگ بایت 127

فلگ های پایدار وناپایدار :

بیت RLO :‌

ست وریست فلگها و خروجی ها

دستور L ,T‌:

دستور L :

دستور T :

حافظه انباره ای یا 16 بیتی :

دستورات جمع وتفریق:

دستور منطقی کلمه ای:

دستور SLW  :

دستور SRW :

حافظه کلمه ای MW :

مقایسه کننده ها :‌

برنامه نویسی سازمان یافته :

شمارنده ها :

تایمرها :‌

تایمر پله ای :‌

تایمر پله ای گسترده

تایمر با تاخیر روشن (SD):

تایمر با تاخیر خاموشی

تایمر تاخیر ماندگار (SS) :

انتقال اطلاعات از طریق نور :

سیستم CUT AND JUMPER

ساختار اینورتر

فصل پنجم

نتایج پروژه و پیشنهادات

1)حذف کابهای اطلاعات

2) حذف کابلهای قدرت

پیشنهادات

مراجع

 

چکیده پروژه

در عصر حاضر علوم به طرز شگفت انگیزی رشد نموده اند فن آروی نیز با استفاده از علوم رشد نموده است در این پروژه از تلفیق علوم کنترل صنعتی و کامپیوتر به عنوان یک فن آوری برای حل چند مشکل بزرگ صنعتی استفاده شده است در صنعت برای کنترل یک پروسه صنعتی از PLC استفاده می شود که ملزم به سیم کشی های فراوان از پروسه با تابلوی PLC است در دستگاه متحرک انبوه سیم های متحرک باعث توقفات فراوان خط تولید می شود که می توان با استفاده از یک تابلوی کوچک PLC بر روی دستگاه مورد نظر و LINK کردن آنها با هم توسط مودم نوری می توان با استفاده از نور برای انتقال اطلاعات در سطح صنعتی استفاده نمود که به تفصیل توضیح داده خواهد شد .