تعداد صفحات:30
نوع فایل:word
رشته:مهندسی نفت – شیمی
فهرست مطالب:
فصل اول
آشنایی با شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری
فصل دوم
مهندسی بهره برداری
تمیز کردن چاه
مشبک کاری لایه تولیدی چاه
انواع مشبک کاری
نمودارگیری
اسید زدن به چاه
آزمایش کامل چاه و نفت ویا گاز
تکمیل چاه
انواع تکمیل چاه
روش های استخراج نفت از مخازن
عملیات تفکیک کننده
عملیات هوازدایی
دستگاه ثبت جریان نفت و گاز
تشریح وسایل تاج چاه
شیر ایمنی سطحی
لوله انحراف
شیر عمقی
تله سنگ
شیر بهره برداری
طرز کار شیر سطحی نوعx
اطلاعات چاه شماره 9 پازنان
فصل سوم
نتیجه گیری
آشنایی با شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری
تاریخچه
شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری با تولید میانگین 783 هزار بشکه در روز نفت سبک و سنگین از هفت میدان نفتی از جمله شرکت های تابعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است . این شرکت با تولید روزانه حدود 17500 بشکه نفت و همچنین 30870 بشکه مایعات گازی برای صادرات، وظیفه مهم تولید نفت و گاز را برعهده دارد.
شرح وظایف و اهداف
میدان نفتی آغاجاری با مساحت 38850 هکتار و ذخیره نفت در جای 26428 میلیون بشکه در سال 1317 هجری شمسی به بهره برداری رسید. تعداد چاه های این مخزن 161 حلقه می باشد که 73 حلقه نفتی، 3 حلقه گازی، 36 حلقه مشاهده ای و بقیه تزریقی، توصیفی، معلق، متروکه و غیره است. پنج واحد بهره برداری شماره 1 تا 5 آغاجاری برروی مخزن فوق احداث شده که تعداد 22 حلقه از این میدان را از طریق فرازآوری با گاز در مدار تولید قرارمی دهند. دراین راستا ایستگاه فرازآوری با گازآغاجاری به همراه 3 حلقه چاه گازی، گاز مورد نیاز این عملیات را فراهم می سازند. ازدستاوردهای مهم به دست آمده امکان تولید جمعا 9/8 میلیاردبشکه نفت دراین شرکت می باشد
تولید نفت
این شرکت روزانه بیش از 760 هزار بشکه نفت سبک و سنگین از هفت میدان نفتی تولید می کند که برای تامین خوراک پالایشگاه های داخل کشور و صادرات مورد استفاده قرارمی گیرد.
تولید گاز
روزانه حدود 4/785 میلیون فوت مکعب گاز خشک برای مصارف سوخت و تزریق به میادین نفتی وهمچنین 29600 بشکه مایعات گازی و 7800 بشکه نفت به صادرات اختصاص دارد.
تعداد صفحات:43
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
ستایش و تقدیر
مقدمه
فصل اول
موتور اتوموبیل
متعلقات موتور اتومبیل
طرز کار موتور(چهار عمل اصلی در موتور)
فصل دوم
روغن کاری موتور
روش های کنترل روغن ریزی
چگونه روغن موتور الوده می شود
پمپ روغن یا اویل پمپ
پمپ روغن دنده ای
پمپ روغن روتوری
سوپاپ کنترل فشار روغن یا فشار شکن
فصل سوم
مصرف اتانول به عنوان سوخت
فصل چهارم
کلاچ
کلاچ اصطحکاکی
صفحه کلاچ
آزاد شدن کلاچ
درگیر شدن کلاچ
حذف ارتعاش میل لنگ
معایب سیستم کلاچ
فصل پنجم
باتری
باتری های خودرو
دسته بندی باتری ها
از نظر حالت الکترولیت
از نظر جنس الکترولیت و صفحات
چرا خودرو ها به باتری نیازمندند؟
عملکرد باتری سربی اسیدی
فصل ششم
تعاریف ترمز خودرو
سیستم ترمز
اجزای سیستم ترمز
فصل هفتم
شاسی خودرو
خصوصیات یک شاسی خوب
شاسی مستقل
مزایای شاسی و اتاق مستقل
معایب شاسی و اتاق مستقل
شاسی نیمه جدا شدنی
مزایای شاسی نیمه جدا شدنی
انواع شاسی جدا شدنی
بررسی چند نوع شاسی
شاسی های یکپارچه
معایب شاسی
بررسی انواع شاسی
فصل هشتم
کارهای عملی
تعویض کاسه نمد گیربکس پراید
تعویض لنت ترمز پژو۴۰۵ (چهارچرخ)
هواگیری رادیاتور پژو۴۰۵
تعویض تسمه تایمینگ وتسمه موتو رپژو پارس
تعویض واتر پمپ پژو۴۰۵
تعویض صفحه کلاچ و بلبرینگ کلاچ پژو روآ
تعویض پمپ بنزین پژو ۴۰۵
تعویض شفت ورودی گیربکس پژو پارس
تعویض میل بادامک پراید
تعویض لنت چرخهای جلو به همراه پمپ پایین سمند
تعویض تسمه تایم به همراه تسمه هیدرولیک پژو ۴۰۵
تعویض پلوس بلند سمند
تعویض دیسک وصفحه ی پیکان وانت
تعویض لنت های چرخ عقب به همراه فشنگی دنده عقب پژو
تعویض دریچه ی گاز – استپر – وسنسور موقعیت درچه ی گاز پژو روآ
تعویض شمع- استپر موتور- و فیلتر بنزین سمند
تعویض رادیاتور پژو پارس به همراه هواگیری سیستم خنک کاری
تعویض تسمه تایمینگ موتور پراید
تعویض کاسه نمد دیفراسیل پژو روآ
تعویض صفحه کلاچ به همراه بلبرینگ کلاچ سمند
تعویض دریچه گاز پژو پارس به همراه فیلتر بنزین
تعویض فیلتر بنزین ،وایر و شمع خودرو سمند
تعویض دنده کیلومتر خودرو پژو روآ
مقدمه
مهندسی مکانیک شاخهای از مهندسی است که باطراحی، ساخت و راهاندازی دستگاهها و ماشینها سروکار دارد. همچنین این رشته در ارتباط نزدیک با ماشین هایی است که کارهای متنوع بسیار و یا تبدیل انرژیهای مختلف نظیر انرژی خورشید، انرژی هستهای و انرژی شیمیایی را به انرژی حرکتی انجام میدهند. مهندسی مکانیک نقش بسزایی در بالا بردن امنیت زندگی، بهبود کیفیت کلی زندگی و نیز ایجاد شور و نشاط اقتصادی ایفا میکند. مهندسی مکانیک در نقش زمینهای برای سایر علوم فیزیکی میباشد. به جرئت میتوان گفت که مهندسی مکانیک گستردهترین رشته مهندسی از نظر دامنه فعالیتها و کاربردها است.
مهندسان مکانیک، اصول اساسی نیرو، انرژی، حرکت و گرما را به کار
برده و با دانش تخصصی خود، سیستمهای مکانیکی و دستگاهها و فرآیندهای
گرمایی را طراحی کرده و میسازند. مهندسان مکانیک، گستره وسیعی از
دستگاهها، فرآوردهها و فرآیندها را تولید میکنند؛ به عنوان نمونه:
موتورها و سیستمهای کنترل خودرو و هواپیما، نیروگاههای الکتریکی،
دستگاههای پزشکی، اجزا و قطعههای گوناگون از موتورهای با ابعاد
میکروسکوپی گرفته تا چرخدندههای غولآسا، فناوری لیزر، طراحی و ساخت به
کمک رایانه، ماشینی کردن یا خودکارسازی (اتوماسیون) و روباتیک، انواع
گوناگونی از فرآوردههای مصرفی از دستگاههای تهویه مطبوع گرفته تا
رایانههای شخصی و تجهیزات ورزشی، ماشینها و دستگاههایی که هر یک از
فرآوردههای بالا را به صورت انبوه تولید میکنند.
میتوان گفت تقریباً همه جنبههای زندگی، در ارتباط با مهندسی مکانیک هستند.
تعداد صفحات:60
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
معرفی محل کارآموزی
نمودار سازمانی
فعالیت های انجام شده
آموخته های Front Page
آموخته های شبکه های
آموخته های فوتوشاپ
آموخته های اسمبل کردن
منابع
خلاصه گزارش کارآموزی
به جز کارهای عمومی که بلد بودم، مثلا نصب ویندوز و اسمبل، کار با آفیس و آنتی ویروس و اینترنت من توانستم در مدت دوره کارآموزی که 165 ساعت بود با برنامه هایی از ذیل آشنا شوم:
شده بودند و برای راه اندازی مجدد شبکه نیاز به نصب این نرم افزار و تنظیمات دیگر داشتند.
تعداد صفحات:94
نوع فایل:word
رشته: صنایع غذایی
فهرست مطالب:
تاریخچه کارخانه پگاه
مقدمه
خط تولید
سالن دریافت شیر خام
سالن اولترا فیلتراسیون
اتاق کالچر
سالن بسته بندی پنیر اولترافیلتراسیون
سالن بسته بندی پنیر باف
سالن دوغ
سالن ماست
فیلرهای موجود دراین سالن
سالن کشک
سالن سبد شویی
خامه شهد صبحانه
نسکافه
شیر موز
شیر قهوه
تولید محصول ماست و موسیر
استانداردها
سالن استریل
شرایط آسپتیک
معایب افزایش هوا در شیر و خامه استریل
میکروار گانسیم های مزاحم و خطرزا و نا مطلوب در شیر خام
خصوصیات محصولات استریلیزه
ترکیبات مواد بسته بندی مقوایی
عوامل موثر بر آلودگی باکتری های اسپوردار مقاوم به حرارت
گروه بندی موارد معیوب و دارای نقص بر حسب اولویت و اهمیت آن
انواع ویتامینهای موجود در شیر خام :
سالن آبمیوه :
اتاق CIP:
فصل چهار:آزمایشگاه
آزمایشگاه دریافت شیر خام :
آزمایشهای کنترل مقدماتی شیر خام :
مقدمه
هدف و دامنه ی کاربرد
اصول روش
وسایل و مواد مورد نیاز :
یادآوری :
بررسی وضعیت بهداشتی تانکر یا وسیله ی حمل شیر ( وانت، کامیون و غیره )
بررسی وضعیت بهداشتی ظروف حمل شیر
بررسی وضعیت شیر خام
بررسی دمای شیر خام تحویلی
نحوه ی اعلام نتایج و تهیه گزارش
نمونه برداری شیر خام
مقدمه :
هدف و دامنه کاربرد :
دستور العمل های اداری :
دستور العمل های فنی :
انتخاب وسایل :
نگهداری و حمل نمونه ها :
روش کار
آزمایش الکل
آزمایش های کنترل شیر پاستوریزه
تعریف پاستوریزاسیون
کنترل فرآیند تولید :
کنترل فرآورده ی نهایی :
آزمونهای میکروبی پاستوریزه
نمونه برداری از مسیر و مخازن
نمونه برداری از محصول بسته بندی شده
شرایط حمل و زمان آزمایش
آزمایشگاه یو اف
اندازه گیری ماده ی خشک شیر
هدف :
دامنه کاربرد :
تعاریف :
وسایل و مواد لازم
روش آزمایش
الف – روش مرجع
ب – روش محاسبه ای
فرمول هرتز
صفحه ی محاسبه ی آکرمن و خط کش محاسبه ی ژربر
کنترل خامه پاستوریزه
تعریف
انواع خامه
کنترل خامه پاستوریزه
کنترل ماده اولیه ( شیر خام ورودی )
کنترل فرآیند و فرآورده های نهایی
آزمایش های حسی :
آزمایش های فیزیکی و شیمیایی
اندازه گیری چربی خامه با روش کهلر
هدف :
دامنه ی کاربرد :
وسایل و مواد لازم :
روش کار
الف – آماده سازی نمونه
ب – اندازه گیری چربی
پ – تکرار پذیری
ت – گزارش آزمایش
اندازه گیری اسیدیته ی خامه با روش دورنیک
هدف
دامنه ی کاربرد :
وسایل و مواد لازم
روش کار
الف – آماده سازی نمونه
ب – اندازه گیری اسیدیته
پ – تکرار پذیری
ت – گزارش آزمایش
ارزیابی کیفیت خامه ی قنادی
ارزیابی کیفیت کف خامه
روش آزمون
کنترل ماست پاستوریزه
مقدمه
ماست پاستوریزه تعاریف
ماست پاستوریزه زده
ماست پاستوریزه قالبی
انواع ماست
کنترل ماده اولیه
کنترل فرآیند و فرآورده ی نهایی :
آزمایش های حسی
آزمایش های فیزیکی و شیمیایی
اندازه گیری اسیدیته ماست با روش دورنیک « D »
هدف
دامنه ی کاربرد
وسایل و مواد لازم
روش کار
اندازه گیری چربی ماست با روش ژربر
هدف
دامنه ی کاربرد
وسایل و مواد لازم
روش آزمایش
کنترل دوغ پاستوریزه
تعریف :
انواع
کنترل مواد اولیه
اندازه گیری درجه خلوص نمک
کنترل دوغ پاستوریزه
آزمایشهای حسی
آزمایش های فیزیکی و شیمیائی
کنترل کشک مایع
تعریف
ویژگی ها
ویژگیهای حسی
ویژگیهای شیمیائی و روش های آزمون
ویژگیهای میکروبی و روش های آزمون
آزمایشگاه میکروبیولوژی
تهیه محصول کشت
سرم فیزیولوژیکی
تعیین درصد چربی شیر
روش ژربر
دانسیته شیر خام
اندازه گیری نقطه انجماد شیر
شمارش میکروارگانیسم های هوازی مزوفیل
آماده سازی نمونه ها
تهیه رقت ها
محلول های رقیق کننده
محلول رینگر یک چهارم
سرم فیزیولوژی
روش کار کشت آمیخته
لوازم و مواد مورد نیاز
ترکیب محیط کشت پلیت کانت آگار
روش آزمایش
شمارش پرگنه ها و تنظیم گزارش
قابلیت تکرار
روش شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
محیط کشت و محلوهای رقیق کننده
ترکیب محیط کشت
روش آزمون
آماده سازی نمونه ها
روش دو پلیت سترون
قرائت نتیجه و تهیه گزارش
روش شمارش باکتریهای مقاوم به حرارت
روش شمارش اسپور باکتریهای هوازی مزوفیل و سرماگرا
تشخیص و شمارش تعداد احتمالی اشریشیاکلی در شیر پاستوریزه
شمارش باکتری های سرماگرا ( سایکروتروپیک )
طبقه بندی باکتری های آغازگر
روش تکثیر باکتری های آغازگر یا تهیه استارتر
آزمایش های تعیین کیفیت باکتریهای آغازگر ( استارتر )
آزمون های میکروبی ماست، دوغ، کشک مایع
اتوکلاو
طرز کالبیرده کردن دستگاه pHمتر
دستگاه باکتواسکن
دستگاه میلکواسکن
میلکوتستر
دستگاه کرایواسکپ
مراجع
تعداد صفحات:66
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
تاریخچه سیمان در جهان
تاریخچه سیمان خزر لوشان
محصول تولیدی
نیروی انسانی
معادن
تشریح فرایند تولید
مشخصات فنی
راهنمای نقشه سیمان خزر
چارت سازمانی
فصل دوم
اهمیت کنترل کیفی سیمان
معرفی واحد کنترل کیفی
نحوه گردش کار بخش کنترل کیفی سیمان خزر
معرفی واحد X_RAY
معرفی آزمایشگاه شیمی
مشخصات فیزیکی استاندارد سیمان ایران
معرفی آزمایشگاه فیزیک نسبتهای تشکیل دهنده اصلی کلینکر و سیمان
فرمهای واحد کنترل کیفیت
تعیین مقاومت فشاری سیمان
نمودارهای تحت کنترل بودن مقاومت فشاری سیمان
عواملی که در کیفیت سیمان تاثیر دارند
فصل سوم
نظرات و پیشنهادات
مقدمه :
کلمه سیمان به هر نوع ماده چسبنده ای اطلاق می شود که قابلیت به چسباندن و یکپارچه کردن قطعات معدنی را دارا باشد . در شاخه مهندسی عمران ، سیمان گردی است نرم ، جاذب آب ، چسبانیده سنگ ریزه که اساسا مرکب از ترکیبات پخته شده و گداخته شده اکسید کلسیم ، اکسید سیلسیم ، اکسید آلومینیوم و اکسید آهن می باشد . مالات این گرد قادر است به مرور ، در مجاورت هوا یا در زیر آب سخت می شود و در زیر آب در ضمن داشتن ثبات حجم ، مقاومت خود در فاصله 28 روز زیر آب ماندن دارای حداقل مقاومت 250 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع گردد.